Concurs de fotografie-“Minunata Ţară a Bârsei”

0
1.825 vizualizari
views

Codlea Info lansează concursul de artă fotografică “Minunata Ţară a Bârsei”

Pasionaţii de fotografie cât şi interesaţi, care deţin o imagine din Ţara Bârsei, pe care o consideră cea mai reuşită, dar totodată reprezentativă, sunt rugaţi să o trimită pe adresa de e-mail concurs@codlea-info.ro

Condiţii de participare

Poate participa orice persoană care să fi împlinit 16 ani, cu domiciliul în Municipiul Codlea sau care a locuit o perioadă în oraş.

Concursul se va desfăşura în 3 etape, astfel:

Etapa I,  17 Februarie-04 Martie

Concurenţii vor trimite o singură fotografie la adresa de e-mail indicată mai sus, în  care vor menţiona ce anume reprezintă imaginea, titlul acesteia şi anul în care a fost facută poza, dar şi numele şi prenumele participantului şi contul de pe facebook.com

Vor fi acceptate în concurs toate fotografiile, indiferent de natura acestora (ex. obiective turistice, peisaje, manifestaţii), alb-negru sau color, fară limită de timp.

Etapa a-II-a,  06 Martie-10 Aprilie

Pozele vor fi publicate în data de 06 Martie pe facebook.com în galeria foto “Minunata Ţară a Bârsei” şi vor putea fi votate cu “like” de către toti utilizatorii grupului Codlea Info. Pot fi votate mai multe fotografii de către un singur utilizator, cu comentariile de rigoare. În data de 10 Aprilie va fi alcătuit clasamentul, primele 10 poze calificându-se pentru faza finală.

Etapa a-III-a,  11-15 Aprilie

Un juriu format din 3 profesionişti în arta fotografică vor alcătui propriul clasament, primele 10 fotografii calificându-se în faza finală.  În data de 16 Aprilie, administraţia Codlea Info va compara clasamentul juriului cu cel al utilizatorilor din cadrul grupului şi va stabili cele 3 poze care vor fi premiate, respectiv locul 1, 2 si 3, anunţând totodată caror participanţi le aparţin cele 3 poze.

Termeni si conditii:

Juriul va fi făcut public în data de 15 Aprilie, iar concurenţii cât şi câştigătorii vor fi nominalizaţi la finalul concursului pentru a se evita influenţarea aceastora (juriu şi utilizatori ai grupului) deopotrivă.

Membrilor juriului li se interzice să voteze de pe contul de utilizator, nu şi concurenţilor, care pot să îşi exercite dreptul de vot în cadrul grupului.

Pozele înscrise în concurs vor putea fi folosite ulterior de Codlea Info cu titlu de prezentare pe site-ul www.codlea-info.ro

Fonduri de premiere

Locul 1 – Aparat foto NIKON

Locul 2 – Top 25 DVD-uri SONY 4,7 GB

Locul 3 – 1 Memory Stick 4 GB

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic