Conacul lu Bebe nu mai este doar ”o afacere locală”

0
6.261 vizualizari
views

Curajul și ambiția de a face și altceva pentru publicul consumator l-au propulsat pe omul de afaceri Benone Pepine (Bebe), într-un timp relativ scurt, aproximativ 2 ani, în topul celor mai apreciate restaurante din zonă. Și cum nu era suficient, vestea că la conac sunt organizate cele mai reușite baluri, având artiști și formații alese pe sprânceană, au atras mai mult ca niciodată publicul iubitor de calitate. Peste 6000 persoane au vizitat Conacul Lu Bebe, statistică relativă totuși, luând în considerare doar persoanele care au dat un check-in pe facebook, însă numărul acestora este mult mai mare. Preparatele alese, rețete unice și servirea ireproșabilă fac din această locație un loc ideal de petrecere a timpului liber, loc în care oamenii revin cu plăcere.

Întrebat cum a reușit, Benone Pepine mărturisește că a adus permanent îmbunătățiri și inovații în această afacere, dar mai ales a ținut cont de sugestiile clienților. Până la urmă totul se raportează la satisfacerea cerințelor acestora.

Spuneam că centrul de evenimente din Codlea nu mai este de mult timp doar o afacere locală, dat fiind faptul că, spre exemplu, doar la Balul Fulgului de Nea organizat pe 20 ianuarie, bal la care au cântat Neluțu Rusu și Nelu Albu, rezervările s-au epuizat în 3 zile, iar persoanele prezente au venit de la Făgăraș, din Lunca Câlnicului, Întorsura Buzăului, Râșnov, Zărnești, Bran și chiar de la Ploiești.

Gluma făcută de un codlean și gustată din plin de managerul Petrică Gal ”..era să rămânem fără locuri la bal până ne-am gândit noi câte persoane suntem și ne-am trezit că nu cunoaștem aproape pe nimeni când am ajuns. Noroc că dansam aceleași dansuri..” scoate în evidență faptul că, indiferent din ce zone vin, oamenii știu să petreacă. 

conacul-bebe (1) conacul-bebe (3) conacul-bebe (5) conacul-bebe (7) conacul-bebe (18) conacul-bebe (20) conacul-bebe (24) conacul-bebe (29) conacul-bebe (30) conacul-bebe (34)

VIDEO – BALUL FULGULUI DE NEA

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic