Congresul Național Salsa a ajuns la cea de a X-a ediție

0
1.612 vizualizari
views

În perioada 19 – 22 ianuarie se desfășoară cea de a 10 ediție a Congresului Național Salsa, eveniment național ce reunește cele mai bune școli de salsa din România.

Despre această ediție, organizatorii Iulian & Eva & echipa CNS, spun: ”Cu mare bucurie, va anuntam ca editia a 10-a a Congresului National de Salsa va avea loc…si se va desfasura la Brasov in perioada 19-22 ianuarie 2017! A fost un an greu, cu schimbari, cu decizii de luat, care sa ne permita sa mentinem cel putin standardele cu care v-am obisnuit. Am ales sa mergem mai departe, incurajati de prieteni si de conditiile deosebite descoperite in ceea ce va fi „noua casa” pentru CNS de acum inainte – Complexul Lux Divina. Vom avea la dispozitie 3 sali echipate la standarde internationale, cu o suprafata de dans de 1200 mp. Sala principala unde se vor derula show-urile si concertele este unica in Romania! Ne vom muta in vecinatatea Coresi Shopping Resort, o zona recent dezvoltata, la doar 15 min de mers cu masina de vechea locatie.
Va fi diferit, va fi mai bine si ne asumam fiecare detaliu al acestei schimbari. Ne dorim ca prin sustinerea voastra, sa aducem din nou zambete pe fetele iubitorilor de salsa din Romania. La a 10-a editia a CNS vom avea 3 sali de party, 4 sali de workshop, show-uri spectaculoase, concerte live si multe alte surprize! Entuziasmati, ne-am dorit sa va dam de stire si foarte curand vom reveni cu detalii organizatorice, legate de participare si cazare.
Lansam invitatia catre toate scolile de salsa din Romania si catre prietenii nostri din strainatate, ca inca o data, in centrul tarii, la Brasov sa facem marea unire a dansatorilor de salsa si sa ducem impreuna traditia mai departe.
Va multumim pentru intelegere si sustinere!

Dacă doriți să revedeți seara de gală din 2013, click pe linkul de mai jos:

https://codlea-info.ro/national-salsa-congress-2013-seara-de-gala/

national_congres_salsa

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic