Camera de pe coșul de gunoi

1
1.755 vizualizari
views

Astăzi, 6 martie,  am făcut o filmare cu camera video așezată pe coșul de gunoi, lângă covrigărie. Eu m-am retras câțiva metri. La un moment dat apare o femeie în vârstă, vede camera, se dă roată, se uită stânga, dreapta, lasă sacoșele din mâna și cu cotul împinge camera în coșul de gunoi. Moment în care apar și îi spun să își vadă de drum, să lase camera video în pace.

În replică femeia îmi spune cu seninătate: ,,Ce, dom-le, nu am voie să mă sprijin un pic să mă odihnesc?” Chiar filmat, nu se vede că aceasta ar fi intenționat să ia camera video, iar mie nu mi-a trecut prin cap să îi fac poze sau să o las să plece cu aparatura. Mai mult de atât, oricare om care ar fi văzut o camera video pe un coș de gunoi, nesupravegheată, ar fi luat-o să se uite la ea, măcar din curiozitate. Însă gestul simulant al femeii m-a făcut să râd ulterior. Români mai suntem, Doamne!

Momentul poate fi atribuit secțiunii  ,,să râdem”.

Camera de pe coșul de gunoi (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Camera era postata pentru realizarea unui material privind traversarea pe trecerea de pietoni. Intamplarea a facut ca femeia sa observe camera. Nu contesta nimeni faptul ca altcineva nu s-ar fi atins de ea, insa modalitatea aleasa de femeie pentru a intra in posesia camerei a fost comica.

Comments are closed.