Noi oferim locuri de muncă, voi modernizați strada Vulcanului până la 1 mai

1
1.247 vizualizari
views

În sprijinul investitorului german SC DRAEXLMAIER SISTEME TEHNICE ROMANIA SRL , care va inaugura pe data de 1 mai 2013 noua locație de producție situată pe strada Vulcanului nr 15, municipiul Codlea va demara lucrări de modernizare accese, pe tronsonul de drum din intravilanul localității cuprins intre DN1 și noua incintă, cu scopul de a facilita accesul salariaților, …se arată într-un comunicat oficial pe site-ul administrației locale codlene.

Lucrările de modernizare constau în amenajarea unui trotuar și a unei piste de biciclete cu dublu sens, pe partea societății, precum și lărgirea carosabilului cu 50 de cm pe fiecare parte. Tot tronsonul va fi iluminat, iar accesul în/din incintă va fi sistematizat prin crearea a două benzi suplimentare. De asemenea, în vecinătatea societății se vor amenaja stațiile de autobuz, câte una pe fiecare sens de mers. Lucrările se vor realiza în baza protocolului de colaborare încheiat între municipalitate și firma germană, protocol aprobat în ședinta Consiliului Local Codlea din luna februarie.

Sursa: www.primaria-codlea.ro

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Foarte bine. Cam așa ar trebui să arate fiecare drum de ieșire din Oraș. Modernizat, cu piste pentru bicicliști.
    Domnule Ovidiu Stan, vă rog să cereți informații și cu privire la lucrările care se vor face și la ieșirea înspre localitatea Hălchiu. Din câte cunosc eu și acolo se vor face în viitorul apropiat lucrări de modernizare. Am înțeles chiar se va lărgi șoseaua și că paralel cu drumul se ca construi o rețea de canalizare care va merge până în localitatea Feldioara.
    Nu ar fi rău dacă am cunoaște și planurile pe care le are primăria în acest sens, poate putem facem demersuri și pentru construirea unor piste pentru bicicliști, fiindcă cei care vor să meargă cu bicicleta și să facă mișcare în acest fel în localitatea Codlea nu au unde să practice acest sport. Iar a te aventura pe strada laterală unde pistele de bicicliști sunt mai tot timpul blocate de câteva mașini este chiar riscant.

Comments are closed.