Arta de a da teapa – Hai sa facem bani pe net

0
2.318 vizualizari
views

Incep sa cred tot mai mult ca va ajunge un stereotip sistemul de castiguri si premii in urma voturilor date pe diferite site-uri de catre naivii internauti, nataraii de ieri sau fraierii de maine, asa cum imi place sa ii alint. Te agaseaza pe adresa de mail cu “un voooot plliiizzzz” sau “daca nu votezi, n-ai inima”. Corect, dar macar am minte. Tot ei sunt cei care iti ticsesc messengerul cu mass-uri ieftine sau iti spameaza contul pe Facebook. Poetic vorbind, trancaneala de pana acum ar suna cam asa:

Hai sa facem bani pe net,
Tu esti prost, eu sunt destept,
Iar ca tine sunt o droaie,
Traficul sa-l incovoaie..

Dar sa trecem la treburi serioase. Poate vrei un laptop, un telefon mobil sau chiar LCD-TV, de ce nu. Stresati zilnic de astfel de spamuri si rugaminti, am decis sa facem propriul test, ca sa nu ne trezim vorbind din auzite. Cele doua site-uri pe care le prezentam astazi in “Arta de a da teapa” au fost verificate astfel: Ne-am facut cont, am strans voturile, am indeplinit cerintele din Termeni si Conditii si cam atat. Ca prin minune au disparut premiile, iar organizatorii au ramas cu voturile generatoare de trafic si cu o importanta baza de date.

Mai jos am atasat cateva print screen-uri ca dovada si sunt absolut sigur ca si site-urile pe care le voi mentiona sunt la fel de “adevarate”

  • www.animalut.net (din 2009 lansat si nici o lista cu castigatori)
  • www.zuum.ro(lista castigatori doar de ochii vizitatorilor)

(sursa:www.come4me-radio.net)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic