Alexandru Săbădașu: Vești bune pentru educația codleană!

0
1.062 vizualizari
views
Vești bune pentru educația codleană! La îndemnul Corinei Atanasiu (fost secretar de stat în ministerul investițiilor și Proiectelor Europene), am anunțat directorii de școli să se înscrie în prima etapă din PNRR – PNRAS, spune Alexandru Săbădașu, consilier local și președinte al organizației USR Codlea.
 
Aflăm acum, cu bucurie, că proiectul uneia dintre școli, mai exact Școala Gimnazială nr. 2, a cărei director este doamna Rusuleț Cora Mariana, a fost declarat câștigător.
Este vorba de accesarea unei sume de aproximativ 176.000 Euro, sumă ce va asigura proiectele sociale ce se vor desfășura pe o perioadă de 3 ani.
 
Proiectul va cuprinde activități precum pregătire pentru diferite materii, cursuri de dezvoltare personală, activități pentru timpul liber și multe altele. De asemenea, în proiect a fost prinsă și masa caldă pentru copiii care participă la aceste activități.
 
”Vreau să îi felicit sincer pe doamna director Rusuleț Cora Mariana, pe doamna profesor Dan Mihaela și, nu în ultimul rând, pe informaticianul școlii, domnul Andrei Iulian, pentru munca depusă la scrierea și depunerea acestui proiect. Felicitări! Ne faceți mândri de educația din Codlea! Țineți-o tot așa!” – Alexandru Săbădașu
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic