Statul român are datoria să sprijine copiii prin acordarea unei mese calde la școală!

0
325 vizualizari
views
Statul român are datoria să sprijine copiii prin acordarea unei mese calde la școală, spune deputatul Ana Loredana Predescu.
 
”Consider că rata abandonului școlar, creșterea ratei obezității în rândul copiilor și contextul social-economic necesită doar inițiative concrete, fără alte dezbateri inutile, avem deja trei inițiative parlamentare cu acest subiect și nicio decizie luată!
S-a ridicat problema costurilor acestui proiect, însă oare câți copii s-ar fi bucurat de o masă caldă din banii care au fost risipiți pe izolete (17.000 Euro/bucata), măști, dezinfectanți, vaccinuri aruncate, șamd?”
 
Ministerul, ca de obicei, se plasează prin ceea ce declară pe partea opusă a realității.
Teoreticienii, specialiștii și doctorii în alimentație și sănătate, în politici publice de la tot felul de instituții care cică se ocupă de alimentația și sănătatea noastră s-au pronunțat: trebuie să le vorbim copiilor despre alimentație sănătoasă și mai puțin să le-o și dăm practic, riscăm să-i mai și îmbolnăvim, deci mai bine lipsă!
 
Foarte puțini au fost cei direct interesați ca proiectul mesei calde în școli să poată fi unul transpus și în realitate! Piedici și complicații poate găsi oricine, soluțiile sunt cele care contează și bineînțeles, scopul final!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic