Administrația se implică în problema datornicilor

0
1.084 vizualizari
views

Urmare a sesizarilor și nemulțumirilor apărute pe fondul sistării furnizării apei potabile în mai multe zone din oras, Primăria Municipiului Codlea prin reprezentantul legal Catalin Muntean, primarul urbei, a trimis o adresa către SC Servicii de Gospodărire în care solicită și totdată vine cu propuneri.

Avand in vedere situatia de fapt generata de sistarea furnizarii cu apa potabila la asociatiile de proprietari care nu si-au indeplinit in termen obligatiile de plata , va transmitem prezenta prin care va solicitam a proceda la intocmirea unui plan privind esalonarea datoriilor restante pe o perioada de maxim 12 luni.

Facem mentiunea ca initierea unei astfel de proceduri rezida din disponibilitatea pe care consideram ca societatea pe care o conduceti o poate  avea in vedere la solutionarea pe cale amiabila a eventualelor litigii.

Totodata, va invederam ca in cazul in care intelegerea de maniera mai sus aratata nu va fi concretizata print-un inscris insusit de ambele parti si de o plata efectiva a transelor in cuantumul si la datele stabilite se va putea proceda si la sistarea furnizarii apei cu respectarea prevederilor legale in materie.

De asemenea consideram a fi oportuna si analizarea posibilitatii incheierii unor contracte de prestari servicii / furnizare direct cu fiecare cetatean pentru a putea evita aparitia unor situatii de natura celei mai sus precizate.

Va multumim.

Cu stima,

PRIMAR

CATALIN GEORGE MUNTEAN

sursa:primaria-codlea.ro

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic