19,96 milioane de români nu mai au nevoie de vorbe goale!

0
1.120 vizualizari
views

Fiecare om politic are o existență trecătoare, care poate lăsa o urmă în istorie doar dacă are realizări demne să depășească bariera timpului, demne de a fi amintite de urmași și/sau  are contribuții la construcția durabilă a întregii societății. Pentru a ține pasul cu ritmul alert de astăzi trebuie să acționăm, trebuie să facem lucruri concrete, trebuie să rezolvăm problemele, dar, mai ales, să implementăm strategii pentru dezvoltare eficientă. ISTORIA NE OBLIGĂ LA FAPTE!

19,96 milioane de români nu mai au nevoie de vorbe goale, nu mai au nevoie de promisiuni deșarte și statistici lipsite de conținut. Ei au nevoie să simtă creșterea economică în propriul buzunar, ei au nevoie de siguranța zilei de mâine, au nevoie de condiții de trai decent, fie că trăiesc în mijlocul orașului sau în vârf de munte, ei au nevoie să fie respectați, au nevoie ca votul lor să conteze, au nevoie de un viitor aici, acasă.

Stimați colegi, oameni politici, să lăsăm vorbele, să lăsăm fotografiile și declarațiile în scop electoral și să trecem la fapte! Lăsați faptele să vă demonstreze abilitățile, lăsați-i pe români să vă evalueze prin ceea ce au primit ei în mod direct de la dumneavoastră – respect, condiții de trai decent, perspective, oportunități, garantarea drepturilor.

Nu vă mai amintiți de alegători doar atunci când aveți nevoie de votul lor! Ați fost aleși? Vi s-a acordat încredere prin vot? Din secunda în care ați preluat mandatul treceți la treabă, pe toata perioada acestuia să fiți, permanent, la dispoziția și în slujba cetățenilor. Faptele vorbesc de la sine!

Astfel, consider că ar trebui să acționeze fiecare om politic. Din momentul în care am ales să mă implic în viața politică, am ales să muncesc pentru oameni, pentru comunități, pentru România noastră dragă. Ca să faci schimbarea pe care vrei să o vezi în lume, trebuie să muncești mult, trebuie să uiți de tine pentru a-i ajuta pe ceilalți, trebuie să faci eforturi și trebuie să nu aștepți de la alții ceea ce consideri că trebuie să se întâmple. Nu este deloc ușor și, de multe ori, ți se pare că e mai simplu să renunți. Dar, mulțumirile sincere ale oamenilor, strălucirea lacrimilor de recunoștință din ochii celor pe care îi ajuți, respectul cu care te privesc și împăcarea că ai făcut tot ce a fost posibil pentru a ajuta un om sau a rezolva o situație reprezintă cea mai mare satisfacție pe care o poți avea.

În perioada în care am fost președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, principalul meu scop a fost să le redau consumatorilor respectul pe care îl merită. Nu a fost o luptă ușoară, au fost multe piedici, presiuni ca să las lucrurile să se facă așa cum se făceau și până atunci, precum și o rezistență puternică din partea operatorilor economici. Însă, nu au reușit să mă descurajeze deoarece eram motivat de nevoia tuturor consumatorilor de a fi respectați, de a li se garanta drepturile pe care le au. Am luptat cu un întreg sistem bancar care amenința cu destabilizarea întregii economii dacă făceau lucrurile corect pentru consumatori.

Știu că se poate să facem lucrurile cum trebuie! Să trecem la fapte!

Marius Alexandru DUNCA,
Președinte PSD Brașov

dunca

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic