Ziua Internațională a Bucătarilor organizată pentru prima dată în România, la Brașov

0
1.648 vizualizari
views

Ziua Internațională a Bucătarilor , organizată pentru prima dată în România de către Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism, în parteneriat cu Guerrilla Cooking Brașov, la data de 20 octombrie 2017, în Brașov, oferă bucătarilor din România și din întreaga lume o oportunitate unică de a se conecta, de a promova profesia viitorilor bucătari , organizând o distracție plăcută și interesantă pentru copii.
World Association of Chefs Societes W.A.C.S. s-a angajat să dedice Ziua internațională a bucătarilor pentru a educa copiii din întreaga lume despre importanța unei alimentații sănătoase. În acest sens, bucătarii speră să-i îndrume pe copii spre profesii gastronomice și să-i învețe practici culinare sănătoase și bune pe care le pot purta cu ei pentru viață.
În cadrul atelierului dedicat Zilei Internaționale a Bucătarilor , copiii vor descoperi lista noastră de „alimente supersănătoase ” și vor afla despre super-abilitățile pe care le pot oferi aceste alimente prin crearea a ceea ce noi numim „MASĂ SUPER-SĂNĂTOASĂ”.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic