VREAU SĂ CÂȘTIG! – Școala Profesională Specială Codlea

0
1.500 vizualizari
views

VREAU SĂ CÂȘTIG….!
Indiferent de condițiile economice în care trăiește omul contemporan, orele consacrate sportului și activităților recreative ocupă și vor ocupa cu siguranță, parte din timpul și din existența fiecăruia dintre noi.
Pentru că, nu am mai considerat necesară autentificarea beneficiului pe care-l putem obține prin practicarea sportului și binefacerile activităților fizice, am dorit evidențierea și relansarea unei vechi tradiții existente la noi în școală……și anume participarea elevilor de la Școala Profesională Specială Codlea, sub îndrumarea prof.kt. Săulescu Nicoleta, alături de elevii Centrului Școlar de Educție Incluzivă Brașov (CSEI) la Jocurile Regionale Special Olympics -2015, eveniment organizat de Fundația Special Olympics din România în parteneriat cu MEN, desfășurat la Câmpina în data de 27.03.2015.
Vreau Să Câștig! Dar, dacă nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea! A fost îndemnul rostit cu emoție, vibrație și trăire de întreaga sală, la începutul ceremoniei de deschidere; o competiție impresionantă prin modul de implicare al organizatorilor și al îndrumătorilor, dar și prin numărul mare de școli participante și organizații ( peste 200 de participanți dintre care 108 au fost sportivi cu dizabilități intelectuale).
Aceste competiții sportive, dedicate exclusiv sportivilor cu abilități scăzute, au vizat parcurgerea unui program structurat și bine organizat de activități fizice, cu stimulare a abilităților mentale, fizice și emoționale, elevii noștrii concurand la gimnastică – traseu aplicativ, alături de alți 64 de sportivi participanți, pentru care au primit medalii corespunzătoare locului II (Ghiurcă Adrian) și locului III (Domokos Attila) și badminton (indiferent de nivelul de practicare),

Felicitări copii pentru efortul vostru!

Prof.kt. Nicoleta Săulescu

IMG_0049 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic