Voluntar la ASTRA FILM Festival 2011

0
984 vizualizari
views

Cea de-a XI-a ediţie a Festivalului ASTRA FILM Sibiu se apropie! Vă invităm să vă înscrieţi ca voluntari la cel mai mare festival de film documentar din Europa de Est!
Veţi avea şansa de a participa la organizarea unui eveniment artistic de mare calitate, de a întâlni personalităţi din lumea filmului, profesionişti ai filmului documentar, profesori şi studenţi din străinătate, veţi putea cunoaşte noi realităţi, oameni cu poveştile lor de viaţă, prin intermediul filmului documentar. Dacă sunteţi încă studenţi, voluntariatul vostru la ASTRA FILM FESTIVAL 2011 ar putea fi recunoscut ca stagiu pentru practica de profil. Pentru rubrica „experienţă” din CV-ul vostru, pregătim un certificat care să ateste participarea voastră ca voluntari la organizarea unui festival internaţional de film. Dar cel mai mare câştig al vostru va fi, cu siguranţă, experienţa!

Activităţile în care ne puteţi fi alături sunt:
– traducere de film şi pregătirea subtitrărilor – august-octombrie (primirea scripturilor de tradus, pe e-mail; traducerea scripturilor; pregătirea subtitrărilor; verificarea subtitrărilor la ASTRA FILM – 1-21 octombrie)
– realizarea expoziţiei foto – 18-25 octombrie
– promovare – postare afişe, pliante, new media – 1-30 octombrie
– asistenţă în timpul desfăşurării propriu-zise a Festivalului – 25-30 octombrie
– asistenţă la Biroul Festivalului – primire invitaţi, cazare – 25-30 octombrie
– asistenţă organizare program ASTRA FILM JUNIOR, program dedicat copiilor – 25-28 octombrie
– asistenţă birou de presă – acreditare – 25-30 octombrie
– subtitrare filme – 25-30 octombrie
– asistenţă traduceri: conferinţe de presă, ziarul Festivalului, Q&A (dezbaterile de după proiecţia fiecărui film) – 25-30 octombrie
– asistenţă vânzare bilete – 25-30 octombrie
– asistenţă video-barul Festivalului – 25-30 octombrie
– fotografiere – ziarul festivalului, website – 25-30 octombrie
– asistenţă proiecţie filme – 25-30 octombrie

Dacă sunteţi interesaţi, vă rugăm să descărcaţi şi să completaţi formularul  şi să-l trimiteţi, împreună cu o poză a voastră în format *.jpg, la adresa: voluntari@astrafilm.ro
După înscriere, vă vom contacta pentru a vă da mai multe informaţii despre interviurile, întâlnirile şi training-ul voluntarilor.
Aşteptăm cu nerabdare înscrierile voastre.

Echipa Astra Film Festival 2011

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic