Voie bună și la Balul Toamnei, al Asociației Pensionarilor din Codlea

0
1.760 vizualizari
views

Duminică, 11 noiembrie, oamenii care au muncit o viață-ntreagă pentru ca nouă, noii generații, să ne fie bine,  s-au reunit la un bal al toamnei, petrecere organizată de Asociația Pensionarilor din Codlea.

,,Că încă nu o ducem bine, nu este nici vina celor tineri, nici a celor nostalgici de vârsta noastră, este vina celor care ne-au condus până acum” , a transmis doamna Ciurlea, președintele asociației, mesajul dumneaei către pensionarii prezenți. Însă, parinții și bunicii noștri sunt optimiști că lucrurile se vor schimba în bine. Printre invitați s-au aflat și Sebastian Grapă, candidat la Senatul României, avându-l alături pe deputatul Mihai Donțu și, desigur, pe unul din preferații persoanelor trecute de prima tinerețe, Aristotel Căncescu – Președintele Consiliului Județean Brașov. Atât cei doi candidați pentru Parlament (Sebastian Grapă si Mihai Donțu) cât și președintele Aristotel Căncescu, au transmis mesajul lor de susținere și ajutor pentru zona Brașov și colegiile din care fac parte.

De apreciat organizarea ireproșabilă și spiritul tânar al membrilor Asociației Pensionarilor din Codlea, care au dansat și s-au distrat ca altădată.

Balul Toamnei (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic