Patricia Andreea Muntean, un talent al tainelor artelor vizuale

7
2.773 vizualizari
views

Am putea spune că știe să așeze culorile ca într-o poezie a sufletului, exprimând stări și idei într-un concept unic. Felul în care îți vorbește despre lucrările ei, licărul din priviri si emoția din glas, îți întăresc convingerea că ceea ce face este din pasiune. Cea care reușește acest lucru este Patricia Muntean, o tânără de 13 ani din municipiul Codlea, elevă la Școala Gen, nr. 3, care a debutat în data de 13 noiembrie la Kron-Art Gallery. Printre lucrările expuse am reținut: Toamna, Înger, Margine de sat, Flori, Iarna…

Despre pasiunea și munca acestia, Gabriel Stan, mentorul ei, concluzionează: ,,Patricia se dovedește a fi o tânară cu reale calități plastice, un talent care studiază cu determinare tainele artelor vizuale. Dincolo de emoțiile inerente ale debutului, se întrevăd cu precizie calități ludice ale controlului cromatic, precum și certitudinea unei linii sigure și precise. Sunt convins că toate acestea vor fi, de fapt, fundamentul unui destin de succes”.

Pe drumul ascensiunii în visul devenit realitate, Patricia Muntean a pășit astăzi în lumea artiștilor. Felicitări și succes!

Patricia Muntean – Debut la Kron-Art Gallery

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

7 COMENTARII

  1. Felicitari, Patricia !
    Sa fie acest 13 noiembrie 2012 „fundamentul unui destin de succes”, sa crezi ca poti, tot ceea ce iti doresti!
    Cu mult drag, prof. psiholog, Dorina Pop

  2. Cuvintele sunt de prisos. Am considerat intotdeauna ca oamenii sunt speciali si ca singurul lucru de care au nevoie este increderea si sprijinul semenilor. Pentru a creiona frumosul, aura artistului trebuie sa aiba acel echilibru ce porneste dinlauntrul sau. Numai asa artistul isi poate desavarsi creatia.
    Felicitari, Pati! Felicitari parintilor tai! Am convingerea ca, in timp, tot mai multi oameni (copiii si tineri) isi vor descoperi talentul si ca vor fi sprijiniti sa-l puna in valoare.

  3. […] Patricia Muntean, un talent al tainelor artelor vizuale […]

Comments are closed.