Dezinfecție la Codlea în unitățile de învățământ

0
1.004 vizualizari
views

Primăria  Municipiului Codlea prin S.C. Coral Impex S.R.L. cu punct de lucru în Braşov, Calea Bucureşti, nr.50, bl.S23, ap.3, tel. 0268/331 299, 0730/615.317, va executa în data de 16.11.2012 LUCRĂRI DE DEZINFECŢIE ŞI DERATIZARE LA UNITĂŢILE DE ÎNVĂŢĂMÂNT ŞI DERATIZARE PE DOMENIUL PUBLIC din Municipiului Codlea.

Substanţele folosite fac parte din grupa Xn(III) de toxicitate şi sunt avizate de Comisia Naţionala  a Produselor Biocide din cadrul Ministerul Sănătaţii şi Familiei. Substanţa folosită  pentru dezinfecţie  este  Desogenolm S, substanţa activa compuşi quaternari de amoniu, iar  pentru deratizare  Facorat pasta, substanţa activa brodifacoum.
În perioada menţionată rugăm părinţii să supravegheze copiii pentru a nu intra în contact cu substanţele raticide şi deasemenea posesorii de animale să ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de accident, în caz contrar, Primăria Municipiului Codlea şi S.C. Coral Impex S.R.L. – societatea care va întreprinde aceste acţiuni- sunt absolvite de orice responsabilitate.

În conformitate cu Ordinul Ministerului Sănătăţii 536/1997 privind mediul de viaţă al populaţiei persoanele fizice şi juridice au obligaţia de a executa lucrări de deratizare, concomitent cu acţiunile întreprinse de autorităţile administraţiei publice locale pe domeniul public.

www.primaria-codlea.ro

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic