Somați, codlenii se grăbesc să își plătească restanțele la întreținere

2
1.355 vizualizari
views

Ca urmare a somației de plată facută de către SC Servicii de Gospodărire către asociațiile de proprietari în ce privește achitarea sumelor restante pentru serviciile de furnizare a apei potabile, foarte mulți codleni au luat astăzi cu asalt sediile asociațiilor de proprietari pentru a plăti facturile restante la întreținere. Cum somația este una fără precedent, românul nostru nu a stat prea mult pe gânduri și a strâns din puținul pe care îl are pentru a nu fi pus în fața faptului împlinit.

Corectă decizia administrației, am putea concluziona. Ca cetățean al urbei, înainte de a emite pretenții ai datoria să fii la zi cu serviciile de care beneficiezi. O atitudine echidistantă și vis-a-vis de cei care sunt buni-platnici.

Asa cum reiese si din somație, datoria acumulată doar de Asociatia Condominala de pe 9 Mai este de 125414,93 lei.

SC SERVICII DE GOSPODARIRE MAGURA CODLEI SRL
ORDIN ÎNTRERUPERE FURNIZARE APĂ POTABILĂ
Asociația de proprietari Condominala

Prin prezenta va comunicam că la data de 31.10.2012 figurati in evidentele noastre contabile cu un debit in valoare de 125414,93 lei (perioada restantă 06. 06. 2012 – 31.10.2012). Dacă până la data de 14.11.2012 nu achitați debitul restant vom trece la întreruperea furnizării apei potabile, reluarea alimentării făcându-se doar după achitarea întregii sume
Conducerea societății

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

 1. Cei de la SC Servicii de bla..bla…bla.. sunt unii dintre cei mai nesimtiti si mai tupeisti din cate cunosc in orasul asta. Timp de 23 de ani nu au fost in stare sa asigure apa potabila 24 ore din 24. Noaptea nu ai apa. Daca ai ghinionul sa fii navetist si sa fii nevoit sa pleci la ora 5 de-acasa atunci naspa: iti strangi apa in cada, ina oale, in ce apuci. De un dus nu poate fi vorba. Cei de la Servicii de gospodarire nu au decat drepturi si nicio obligatie. Cand ti-e lumea mai draga ( in special de sarbatori ) se ia apa. Cand ploua se infunda filtrele deci se ia apa. Cand e cald, din nou se ia apa. Din cand in cand, pentru diversificare, mai plezneste cate o canducta,deci, ati ghicit, se ia apa. In atata amar de timp n-au fost in stare sa inlocuiasca niscai conducte. Insa daca nu le platesti te strang cu usa sa-ti arate ei cine are painea si cutitul. Nu, nu le iau apararea celor care nu platesc. E normal: consumi, platesti, desi pretul apei potabile mi se pare foarte mare. De aceea, pentru cei de la Servicii de gospodarire ii asigur de dispretul meu.
  P.S. Daca ar fi curs apa noaptea, la recentul incendiu pompierii ar fi putut sa ia apa de la hidranti nu sa se uite la stele dupa ce li s-a golit masina.

  • Erata:

   1. „…mai plezneste cate o conducta…”
   2. „De aceea, pe cei de la Servicii de gospodarire ii asigur de dispretul meu.”

Comments are closed.