Vizită nedorită în curtea grădiniței

0
946 vizualizari
views

tobogan

Vineri, 18 noiembrie, ora 6 dimineața, în curtea grădiniței de pe strada 9 Mai din Codlea, doi indivizi încercau să fure un tobogan.

Angajatele care deschid și așteaptă copiii la primele ore s-au ales cu o experienţă extrem de neplăcută. Nu este prima dată când vizitatori nepoftiți pătrund în curtea grădiniței. ,,Am tras o sperietură groaznică” – povesteşte  una dintre angajate. ,,Când m-au văzut, au lăsat totul baltă, m-au îmbrâncit şi au luat-o la sănătoasa. Toboganul fusese împins pâna aproape de ieşire, urmând să îl arunce peste poarta. Am crezut că îmi vor da cu ceva în cap, mari emoţii am avut”.

Tot în această săptămână, marţi mai exact, hoţii au încercat să plece cu grătarele de fonta de la canalizare, le-au dus tot până aproape de ieşirea din institutie, însă nu au mai apucat să le fure.

Se pune în discuție siguranța copiilor, a celor care lucrează acolo și a bunurilor din unitate. Este nevoie să se angajeze un paznic sau patrulele de poliție să aibă în vedere zona grădiniței. Toboganele din curte au fost achiziționate chiar în această vară cu ocazia modernizării instituției.

„Am făcut demersuri şi sesizări către Primăria oraşului legat de acest aspect, cât şi în ce priveşte iluminatul în zona grădiniţiei şi încă mai aşteptăm un răspuns din partea oficialilor. Referitor la grilajele de scurgere, suntem nevoiţi să le băgăm în pivniţă seara, iar a doua zi să le aşezăm la loc pentru a putea trece maşina cu mâncare pentru copii..”

– subliniază managerul institutiei, doamna Felicia Stăniloiu.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic