Ignoranța șoferilor, bucuria firmei Hi Speed Recovery

10
1.516 vizualizari
views

Ridicari de masini Codlea

După controversate discuții privind contractul firmei Hi Speed Recovery referitor la legalitatea activității desfășurată de aceasta pe raza orașului Codlea, firma a rămas să administreze cele 300 de locuri de parcare cu plată și să intervină cu promptitudine acolo unde conducătorii auto își parchează mașinile în locurile nepermise.

Zona cu cele mai multe ridicări de mașini continuă să rămână parcarea taxiurilor (zona promenadă), cu toate că la intrare este un semn mare de INTERZIS (cu excepția riveranilor). Motivările șoferilor sunt din cele mai diverse, însă nu există scuze pentru ignorarea semnelor de circulație pe drumurile publice.

Prețul recuperării unei mașini ridicate este de aprox. 300 lei. Dacă ai șansa să revii la autoturism înainte de a fi ridicat, având blocajul la roată, prețul deblocării este de 150 lei. Aviz amatorilor!

Ignoranța șoferilor, bucuria firmei Hi Speed Recovery

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

10 COMENTARII

 1. da … asta era cea mai mare problema a Codlei ,ca oamenii nu isi parcheaza masinile unde trebuie.sincer acum noi ca cetateni ai orasului suntem mult mai fericiti ca avem o firma care sa gestioneze locurile de parcare si sa puna punctul pe I cand cineva nu a parcat unde trebuie.felicitari … acum pot sa zic ca ma simt mai mandru ca stau in Codlea.(eram ironic ) :)) :-j

 2. \"…semn mare de INTERZIS (cu excepția riveranilor)…\"
  Într-un stat de drept, legea nu se poate aplica discrimnatoriu. Legea este aceiasi pentru toata lumea : sau este interzis pentru toti sau pentru nimeni.

 3. Mihai, si in Brasov, dar si in alte localitati, este la fel. Fiind centru istoric, presupun, accesul este limitat, fiind interzis pentru cei care nu locuiesc in acea zona. Presupun ca riveranii au dreptul sa isi parcheze masinile in curte, iar accesul nu se face in zbor, nu? 🙂

 4. \"Într-un stat de drept, legea nu se poate aplica discrimnatoriu.\" De ce te faci ca nu întelegi ? Cu ce drept un anumit cetatean este favorizat si altul nu ?

 5. nu e favorizat omule…daca eu am casa intr-o astfel de zona..ce fac ???las masina la vecinu????cred ca tu nu cunosti anumite reguli care sunt logice…ce nu iti e clar?of doamne..mare e gradina Ta!

  • femeie, nu ai înteles ce am scris, cât despre gradina cred ca acolo locuiesti; despre reguli nu stii nimic, caci altfel te-ai exprima.

 6. sunt si astia ca cei din brasov care dadeau chitante false. pana ii prinde si pe astia si s-a terminat cu smecheria si pleaca acolo de unde au venit hotii astia care stau la panda. nu stiu daca mai e in vreun oras ca pentru 5 minute sa bag 50 bani ca aia e limita. e hotie pe fata

 7. treaba sta astfel:in parcarile cu plata(care se gasesc doar in centru orasului,pe dn1) ai voie sa stai 10 minute,dupa asta,daca nu ai bon ti se blocheaza roata.unde este ‘oprire interzisa’ sau ‘acces interzis’,spatiu verde,loc parcare handicap, sau blochezi o cale de acces se ridica masina.a-ti prefera sa dati nas in nas cu politia rutiera in astfel de locuri?eu nu cred,pentru ca doar pentru oprire pe loc nepermis e o amenda maxima de 2o1 ron.sa nu mai punem la socoteala ca te poate luaa si pentru multe altele pe langa asta(cum ar fii numere murdare care atrage tot o amenda cu aceeasi suma) si sa nu uitam punctele de penalizare…

Comments are closed.