Vineri, 14 octombrie 2011, primul ziar tiparit Codlea Info

2
947 vizualizari
views

A venit timpul să avem un ziar al nostru, pe care să îl citim cu o cafea bună în faţă şi să ne bucurăm împreună de tot ce este important şi actual pe meleagurile de la poalele Măgurii.

Ne bucurăm nespus gândindu-ne ce dar de preţ aducem acestui frumos oraş.

Ideea publicaţiei vine de la oameni de carte ai Codlei care doresc promovarea valorilor locale (tineri talentaţi, codleni cu cariere excepţionale), încurajarea voluntariatului, informarea cititorilor cu privire la istoricul locurilor şi prezentarea evenimentelor importante care s-au desfăşurat în decursul unei  luni.

Periodicul are aparitie lunară, cu un prim tiraj de 4000 de exemplare. Codlenii se vor bucura de primul ziar tiparit Codlea Info chiar de vineri, 14 octombrie 2011.

Opt pagini de suflet vă vor invita să aflaţi detalii despre viaţa culturală a oraşului, concerte, evenimente, puncte de atracţie turistică, subiecte legate de Spitalul Municipal, Penitenciar, Asociaţia Pentru Infrumusetarea Codlei. Aducem în discuţie subiecte de larg interes pentru cetăţeni cum ar fi plata impozitelor, canalizare, iluminatul stradal, refacerea trecerilor de pietoni. In colaborare cu preotul aducem în filele ziarului un strop de credinţă. Incă o picătură de frumuseţe aduce materialul realizat împreună cu psihologul. Veţi găsi interesante rândurile referitoare la viaţa sportivă a oraşului şi mica publicitate.

Varianta tiparită nu ar fi completă fără versiunea on-line, care dă posibilitatea celor interesaţi să primească informaţiile locale în orice colt de lume s-ar afla.

Dragi cititori, vă asigurăm de respectul nostru şi de bună noastră credinţă în dorinţa de a ne apropia de dumneavoastră prin intermediul acestor pagini pe care vi le dedicăm şi în care sperăm să vă regăsiţi.

Buchet de litere-n tipar
Primi-vei prima oară-n dar.
Să-ţi scriu, să-mi scrii şi să ne fie
Prilej de sfântă bucurie.
Citeşti, gândeşti şi cântăreşti
Să critici şi să preţuieşti
.

Cu stimă, Redacţia Codlea Info

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

2 COMENTARII

Comments are closed.