Vila lui Berlusconi, unde se țineau celebrele petreceri „bunga-bunga”, a fost scoasă la vânzare pentru o sumă exorbitantă

0
100 vizualizari
views

Copiii fostului premier Silvio Berlusconi, decedat în iunie 2023 la vârsta de 86 de ani, au scos la vânzare Vila Certosa de pe Costa Smeralda, din nordul Sardiniei, pentru 500 de milioane de euro.

Vestita vilă a fost vizitată de personalități renumite precum George W. Bush, Tony Blair sau Vladimir Putin. Cu toate acestea, construcția a ajuns pe prima pagină a tabloidelor ca fiind locul în care Berlusconi a organizat celebrele petreceri bunga-bunga, cu dame de companie.

„Cuibușorul de nebunii” se află în mijlocul unui parc uriaş, pe malul Mării Mediterane, împărţit în grădini, cu piscine şi bazine, o seră, terenuri de tenis, statui de sirenă, un fals vulcan şi un amfiteatru.

În mijlocul acestui domeniu de 110 hectare care-i aparţine lui Silvio Berlusconi, se află fastuoasa Vilă Certosa, cu aproximativ 60 de camere.

Aici, fostul premier al Italiei îşi primea oaspeţii. De exemplu Tony Blair, în timpul mandatulu său de premier al Marii Britanii, a fost primit la impunătorul conac cu focuri de artificii.

Tot aici, „Il Cavaliere” l-a primit pe preşedintele rus Vladimir Putin în mai multe rânduri, din 2003 şi până în 2010, dar şi pe şefi ai guvernelor spaniol, ceh şi pe preşedintele american George W. Bush.

Moștenitorii lui Berlusconi au justificat decizia de a înstrăina vila prin faptul că este un activ prea costisitor de întreţinut. Cei cinci copii ai lui Berlusconi, şi-au împărţit restul patrimoniului tatălui lor defunct şi care sunt pregătiţi să renunţe la vila din Sardinia în schimnul unei jumătăţi de miliard de euro.

Acest bun imobiliar, achiziţionat de către magnatul în domeniul imobiliar în anii \”80, ar urma să primească primele vizite ale unor miliardari din Emiratele Arabe Unite (EAU), Arabia Saudită, India şi Statele unite încă din această lună.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ