Victorie a voleibalistelor noastre și la Pitești

0
1.073 vizualizari
views

În data de 9.10.2016, a avut loc etapa cu nr 2 din campionatul național de volei fete, categoria junioare 1, etapă în care fetele noastre de la CSM Codlea s-au deplasat la Pitești, disputând partida în compania echipei gazde, Liceul cu Program Sportiv Pitești.

După un prim set mai disputat, încheiat la 19, următoarele 2 seturi au fost la discreția fetelor noastre câștigându-le la 11 și 21, dominând din toate punctele de vedere adversarele.

  “Meciul a fost unul la discreția noastră totală, fiecare jucătoare respectând cerințele tehnico-tactice, luptând pentru fiecare punct, adjudecându-le în final victoria. Nu pot să remarc o jucatoare anume, toate fetele au evoluat la capacitate maximă, depășindu-se chiar în unele momente. O remarcă tehnică ar fi că blocajul a funcționat aproape perfect, element tehnic cu care am încheiat și partida”, a declarat antrenorul Andrei George.

Lotul CSM Codlea care a făcut deplasarea la Pitești: Haba Andreea, Vagner Ana-Maria, Dumitra Lorena, Huivan Andreea, Sulugiuc Larisa, Sulugiuc Lavinia, Martinescu Alexia, Martinescu Emma, Dragomir Andreea, Oprea Diana și Badiu Andreea.

Următoarea etapă va avea loc duminică, în data de 23.10.2016, în compania Clubului Școlar Sibiu, meci care se va disputa în sala Colegiului Tehnic Simion Mehedinți, începand cu ora 12:00.

csm_codlea_volei

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic