Veşti proaste pentru codleni, Spitalul din Codlea este în ilegalitate

9
1.676 vizualizari
views

DSC03357

Este mesajul transmis astazi in cadrul unei conferinte de presa la Codlea, unde s-a discutat problema Spitalului Municipal Codlea și a participării la proteste a studenților din partea organizatorilor.

„Guvernul condus de infractori in mare parte, incearca sa acopere problemele din teritoriu, de fapt ele ramanand nerezolvate. In realitate, rezolvarea redeschiderii Spitalului Codlea este falsa, deoarece in momentul de fata spitalul functioneaza in ilegalitate, el neavand inca autorizatie de functionare si avand un numar mult redus de paturi – 85. Declasificarea Spitalului Municipal Codlea a fost declansata de faptul ca nu exista sectie de chirurgie, dar in spital exista numeroase spatii libere care pot fi folosite pentru a fi folosite ca sectii de geriatrie, alergologie, boli interne.” spune Presedintele Comisiei de Sanatate, Sebastian Grapa

Problemele codlenilor nu sunt rezolvate de catre administratia locala si actualul Guvern deoarece acestia au manifestat tot timpul dispret fata de cetatenii Codlei si incompetenta, redeschiderea Spitalului Codlea reprezentand praf aruncat in ochii codlenilor intr-un an electoral si sub presiunea strazii.

Acestia sunt nemultumiti de maniera in care s-a declasat incadrarea Spitalului Municipal Codlea de la categoria a IV-a la categoria a V-a, s-a redus numarul de paturi de la 140 la 85, iar in noua incadrare nici nu se functioneaza in fapt, deoarece cea veche a expirat la 31 decembrie 2011, iar cea noua nu a intrat in vigoare nici pana astazi.

Spitalul Codlea fara aviz de functionare (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

9 COMENTARII

 1. Stimati colegi ai Partidului Liberal,
  Onestitatea acestui Partid de un secol s-a bazat pe cuvantul de onoare al anumitor membrii marcanti de-a lungul zecilor de ani de la abordarea liberalismului in aceasta tara pana la ultimul om pe care l-am cunoscut personal si anume dl.Tariceanu.
  De la momentul in care acest DOMN,si-a incheiat misiunea onest ,print-un vot al acestui popor,a aparut o derivatie a PNL(alta pe care am avut onoarea sa o cunosc) care acum este in opozitie ,si mai ales mici derivatii la nivel de judete unde au mai ramas tulpini pseudopnl-iste,rasarite din tot felul de combinatii de resturi politice frustate din pd-pdsr-…l…r-,si de aici scot sub rezerva stimei pe dl Aristotel Cancescu ,si dl Catalin Munteanu,care sunt sigur ca ambii sufera ,fata de incompetenta celor care vor sa-i consilieze pe teme de Sanatate ,mai ales in Codlea ,si care sunt convins ca nu au cerut asa cum o cere deontologia politica sa-si intrebe liderul national,judetean,local de partid ca ceea ce vor sa spuna este sau nu opinia calificata a conducerii partidului si mai ales daca au avizul specialistilor liberali in domeniul sanatatii,care in judetul nostru sunt de cea mai INALTA CLASA,
  Pentru Codlea dl Munteanu Catalin nu trebuie sa fie consiliat de acesti oameni care au dat in eter aceasta stire falsa ,eu personal pot sa o rog pe Claudia Coste ,manager al Spitalului Municipal ,ca maine sa faca o informare catre Consiliul Local al Mun.Codlea ,catre Consiliul Judetena Brasov ,personal dlui Presedinte Cancescu,asupra problemelor discutate azi 18 .01.2012 la Ministerul Sanatatii in ceea ce priveste viitorul Spitalului ,dar mai ales asupra eforturilor conducerii Spitalului si a Primariei Codlea ,la nivel de Viceprimar ,in ceea ce priveste functionarea si viitorul in ceea ce priveste functionare acestei unitati medicale a Codlenilor,unde numai darzenia oamenilor coroborata cu ambitia tuturor liderilor politici locali ,a fost posibila refinantarea si reluarea actului medical.
  Azi nu a fost o zi cu soare ,la Brasov,dar la Bucuresti ,era iar eu personal am sunat din trei in trei ore sa vad unde sunt reprezentanii nostri in drum spre Minister ,cu o Dacia Logan,dar mai mult am vrut sa stiu ca deplasarea s-a finalizat cu o rezolutie ,alta de care sunteti informati dvs in corpul acestei stiri lipsite de bun simt,si pot sa va confirm ca totul este foarte bine .
  Managerul Spitalului si Viceprimarul Orasului Codlea au fost asteptati de dl Senator Rasaliu, si-au facut azi ceea ce trebuia ca Spitalul sa FUNCTIONEZE LEGAL,si nu trebuie sa negam sa si dl Dontiu si-a oferit sprijinul total,lucru de care care managerul spitalului a fost profund recunoscatoare.
  Dna Dr Coste nu a ajuns acasa ,este de garda la un spital din Brasov ,si asta datorita solicitarii acestui spital ,fata de un specialist care si-a dobandit un renume in aceea locatie in perioada cand la Codlea era Spitalul asa zis inchis.
  Va doresc ,la toata lumea noapte buna ,dar sa stiti ca oricata multumire ai avea ca sotia ta ,serveste cu atata constiozitate aceasta comunitate si mai mult acum si pe aceea din municipiul Brasov,parca ai vrea sa fie langa tine in pat,indiferent ca este platita pentru efortul ei .
  Noapte buna stimati concetateni ,al dvs Marius Coste

 2. Stimate domnule Marius Coste, vestea obtinerii acestei rezolutii astazi, 18 ianuarie, de catre doamna doctor Coste Claudia, managerulul spitalului, care dupa spusele dvs s-a aflat tocmai in acest scop la Bucuresti, nu poate decat sa ne bucure pe toti codlenii. Cu siguranta doamna doctor ne va informa. Asta nu inseamna ca stirea pe care am prezentat-o este o stire lipsita de bun simt. Din contra, ne confirmati faptul ca este adevarata si ca, pana la ora interventiei dvs., spitalul nu avea aviz de functionare incepand cu 1 ianuarie, asa cum reiese din comunicatul de presa cat si din filmarea prezentata. Ar fi interesant si un punct de vedere din partea organizatorilor conferintei vis-a-vis de aspectele expuse de dvs. Cu stima!

 3. O singura remarca : De obicei ,cand scriu ceva ,este destul de documentat ,desi ,ulterior imi pare rau de aciditatea cuvantului !Explica-mi cum se face ca a disparut postarea mea ?( e drept ca scriu sub pseudonim dar toata lumea stie ce si cum ,asa ca da-mi alta explicatie ,daca doresti !)

 4. Eu am sters postarea anterioara, domnule Romeo. Mi s-a parut tare de prost gust, o lovitura sub centura la adresa vietii private a familiei Coste. Nu reiau ce ati comentat, dar sa nu mai faceti asa ceva!

  • Domnule Ovidiu Stan ,
   Aveti dreptate ,dupa cum ziceam , si mie imi pare rau dar nu voi accepta niciodata sfaturi de la persoane imorale !!Cat priveste eterna infirmiera ,ramane valabil ( pe verificate ) !!

 5. Domnule Stan
  Multi nu inteleg ca dvs administrati acest site ,si trebuie sa va multumim ca ne putem exprima.
  Acest domn ,nu face diferenta intre a comenta viata publica, fapte ale politicienilor ,persoane publice ,fie ei medici , functionari, a tuturor acelora care sunt platiti din bani publici sau pe cei pe care noi i-am votat, si nu viata personala ,….pentru asta sunt alte site-uri .
  In ceea ce priveste lipsa de moralitate a mea sau a familiei mele ,astept ca acest domn daca ma cunoaste sa ma contacteze personal,ca altfel de unde a tras dansul asemenea concluzii, si voi avea rabdarea necesara sa-l ascult ce are sa-mi reproseze .
  Va multumesc inca odata pentru verticalitatea dvs.
  In curand va avea ocazia sa ma critice si din punct al vietii publice,si daca voi face ceva imoral sa fie aspru, deoarece chiar am intentia sa activez puternic pentru binele Codlei.
  Daca am avut si eu intentia la inceput sa folosesc un pseudonim am realizat ca trebuie sa ai curaj sa-ti asumi unele lucruri .
  al dvs Marius Coste
  Sa nu uit ,in legatura cu problema spitalului totul este rezolvat ,eu doresc sa nu aiba nimeni nevoie sa ajunga acolo ,dar au functionat si functioneaza perfect legal mai ales din data de 18 ianuarie obiectivul este realizat s-a primit categoria V,deci contract cu casa de asigurari mai bun si pentru intreg anul 2012.
  Inca odata va multumesc ca acest site exista ,este citit de multi oameni din tara care ne cunosc,este cotat ca unul foarte bine documentat si care depaseste multe site-uri de stiri locale din tara ,iar comentariile anonimilor credeti-ma sunt ignorate .

 6. Domnule Marius Coste,
  Ceva mai sus ,eu ziceam ca-mi cer scuze pentru ceea ce credeti ca a fost jignire la persoana dumneavoastra sau mai ales la familie ,si o mai fac inca o data!!Poate se justifica ,cumva, prin aburii care mi s-au pus ,pe seara ,despre divagatia sau eseul politic citit mai sus ! Si ,poate , nici nu l-am inteles !Ati avut,cumva, vreun periplu prin esicherul politic pe care il aminteati sau doar ” prieteni” binevoitori ??Imoralitatea sau sensul ce doream eu sa-l mentionez este „contrar principiilor morale; care nu are nici un principiu moral.” si rog sa se interpreteze ca atare .!!
  Si imi mentin principiile unei morale sanatoase si nu o sa iau lectii de la d-vstra, desi ,s-ar putea sa regret ! As putea sa iau exemplu sa fiu si eu ,tot in barca salvatoare ,alaturi de un ” carmaci ” de soi ! As putea sa aflu cum ati facut de ati cazut tot cu ” tagma jefuitorilor ” acestei tari !Ati putea sa fiti un exemplu ,demn de urmat ,pentru tinerii ce se gasesc in strada si isi cer drepturile, tineri care ,sa zicem , au terminat o facultate ,fie ea si mecanica agricola ,si ar dori sa evolueze pe criteriile valorilor morale ,spre inalta societate ( nu neaparat din director in director, cum se pare ca uzitati )!! Pentru mine ,nu puteti fi un model demn de urmat ,si nu pot emite decat o parere ( prin amabilitatea acestui site),sper sa mai am dreptul la libera exprimare ,caci m-am straduit sa nu jignesc !!Daca ,dupa tot ce se petrece in acest moment in tara ,aveti convingerea ca mai puteti face ceva „puternic” pentru aceasta comunitate ,faceti , va voi sustine personal ( dar nu din postura vreunui partid contestat si aflat la putere momentan )

  P.S. „fapte ale politicienilor ,persoane publice ,fie ei medici , functionari, a tuturor acelora care sunt platiti din bani publici ” ,pare ca suna straniu !!Dar e scuzabil ,cand patosul cuvintelor ne prinde in involburare !

 7. Am inteles ca esti un epigon,mai mult sau nu ratacit ,asta in functie cat actuala tehnologie iti permite sa te exprimi, dar as vrea si celor care poate citesc sa le explicam defapt ceea ce insemana :
  EPIGÓN, si anume se explica prin : Scriitor de valoare minora care imită mijloacele de expresie specifice unui mare scriitor, unui curent sau unei școli literare de prestigiu, predecesori iluștri (scriitori sau artiști), care imită fără spirit creator ideile și metodele acestora .
  Denumire dată fiilor celor șapte comandanți care au pierit la asediul Tebei. (unul poate fi chiar ROMEO)

  Nu ai decat sa-ti mentii principiile unei morale sanatoase si sa nu iei lectii de la mine ,deoarece deja ai luat, si te rog sa nu regreti ! Ai putea sa iei exemplu si sa fi ,tot in barca salvatoare ,alaturi de un ” carmaci ” de soi ! Ai putea sa afli cum am facut de am cazut tot cu ” tagma jefuitorilor ” acestor meleaguri codlene,dar prima data te as lasa sa afli ca eu nu mai sunt cu ei din 2009 !Sunt un exemplu ,demn de urmat ,pentru tinerii ce se gasesc in strada si isi cer drepturile, tineri care ,sa zicem , au terminat o facultate ,fie ea si mecanica agricola(si de aici trag concluzia ca ma cunosti ,ori ai fost int-unul din ca al meu ori mi-ai fost sofer ) ,si ar dori sa evolueze pe criteriile valorilor morale ,spre inalta societe.
  Pentru tine ,nu pot fi un model demn decat de urmat ,si nu poti emite nici o parere ( prin amabilitatea acestui site), si sper sa mai ai dreptul la libera exprimare ,daca vrei sa jignesti ,te rog suna-ma Romeo nu cred ca ai imbatranit in asa fel incat sa nu pot sa intru in curte macar sa-mi fac o jaluzea
  Al dvs Marius Coste

 8. Avand in vedere ora la care ati scris (02:16 ),pot trece cu vederea recenzia , destul de radacinoasa ( limbaj )la textul meu anterior .O voi include in frustrarile tineretii dar ,parca, Limba Romana era examen obligatoriu la Bacalaureat ,nu inteleg…??
  Multumindu-va pentru informarea din DEX,de unde ati extras ceea ce va placea despre ” epigon „,doresc sa va specific sensul pe care il are pentru mine acest cuvant ;urmas nedemn al unor valori spirituale din vechile generatii !! Si ,va asigur ,nu mi-am luat acest nume intamplator ci ,chiar asa este convingerea mea ,recunosc !Altii mai trebuie sa faca eforturi pentru a recunoaste ceea ce este evident !!
  Aveti obiceiul de a va contrazice sau va bazati pe memoria mea scurta ??Citez : ” iar comentariile anonimilor credeti-ma sunt ignorate .” !!Foarte adevarat !
  Un sfat , nu mai faceti confuzii de persoane sau epitete ,Rastalmacit nu are nimic de-a face cu ratacit sau rastignit sau cu ce mai doriti !!
  In rest ,nu o sa mai pierd ocazia sa tac ( cum zicea un conducator vestit de osti ),subiectul parea legat de spital dar, ne-am abatut inutil !

Comments are closed.