Codlenii din nou în stradă ?

1
792 vizualizari
views

Codlea

Codlenii au ales si azi sa iasa in strada, lucru stabilit de ieri, avand ca si loc de intalnire Promenada din centrul orasului, astfel ca  mai putin de 50 de persoane au marsaluit alaturi de initiatorul acestui protest, Erwin Albu prin urbea noastra.

Acestia au scandat in timpul protestului, prin cartierele Magurii si Nordului, lozinci la adresa presedintelui si a clasei politice cerand demisia  si au indemnat lumea sa iasa in strada. Comunitatea noastra totusi parea  ignoranta la acest protest, care pe la geamuri, care pe strada au ales sa priveasca,  sau sa sopteasca si ei dupa perdea odata cu protestatarii. Pentru multi dintre codleni pare sa fie o gluma, intreband 2-3 cetateni aflati pe strada, unii pareau ca sunt de acord cu doleantele protestatarilor si atat, unii au inceput sa rada comentand ironic  „ce-i cu astia dom-le ? ” , insa pentru protestatari pare destul de real, ei si-au propus sa iasa in strada si maine.

Participantii la protest au fost insotiti permanent de politie si jandarmerie. Intrebarea ramane insa acolo si dupa protestul de azi, codlenilor le pasa   ?

O cruce si lozinci anti-presedinte (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Buna intrebarea de la final! Probabil ca e mult mai usor sa razi decat sa iesi in strada si sa-ti spui of-ul! Am auzit acum cateva zile fraze de genu’ „nu ies ma, ca daca-mi da amenda” sau altele! Oameni cu frica! Jandarmii,poltia, au rolul de a apara cetatenii, nu de a le da amenzi!

Comments are closed.