Un tânăr care face un pas important pentru viitorul Codlei

0
2.606 vizualizari
views

Sunt plăcut surprins să aflu că unul dintre tinerii din oraș face un pas important în față. Deși avem mulți astfel de oameni în comunitatea codleană, de cele mai multe ori fiecare preferă rămână pe margine, să observe în mod critic aspecte din viața cotidiană sau să aprecieze evoluția urbei noastre, după caz. Și de cele mai multe ori îi identifici ca potențiali formatori de opinie la întâlniri de grup. Și sunt câteva exemple de tineri care chiar ar putea avea o carieră de succes în administrație, pe care cu siguranță mulți codleni îi știu. Sunt oameni cu pregătire de specialitate, cu viziune și gândire limpede, care pot schimba orașul într-un mod sănătos și au o viziune corectă a ceea ce înseamnă administrație în folosul cetățeanului.

Un astfel de om este și Gheorghe Rișcău, pe care l-am regăsit pe buletinul de vot la Consiliul Local Codlea. Este singurul candidat independent pentru Consiliul Local al municipiului Codlea.

Gheorghe Rișcău, Gigi cum îi spun apropiații, a ajuns pe plaiurile Codlei după ce a cunoscut o mândră codleancă, pe care a și luat-o de soție. Este absolvent de administrație publică locală având și un master în domeniu. Are experiența unor politici coerente fiind în trecut consilier județean la Satu-Mare. Consideră că poate fi o voce a celor care cred și speră într-o administrație sănătoasă, bazată pe principii morale și având ca unic scop bunăstarea plătitorului de taxe și impozite din localitate. Despre ideile realizabile ale acestuia și despre viziunea de ansamblu a ceea ce poate deveni municipiul Codlea, cât și despre cum ar trebui să se facă politica locală,  vom afla mai multe în  zilele următoare.  

 

 

Articol comandat de Gheorghe Rișcău, AEP 24200351 și executat de Zeiden Media Design SRL

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic