,,Un Gest Din Suflet” – Cadoul E.M.M.A de Crăciun

0
1.020 vizualizari
views

emma 2Se spune că decembrie este luna cadourilor, luna în care copiii se bucură că vine Moșul, că împodobesc bradul, este luna în care nașterea Pruncului Iisus, aprinde în noi flacăra altruismului.

Dar nu toți suntem la fel de norocoși. Sunt copii care nu au parte de dragostea părintească și părinți care nu au parte de zâmbetul și îmbrățișarea unui copil, deoarece soarta le-a luat prea devreme copiii de lângă ei.

În acest sens, Organizatia E.M.M.A Brașov (singura Organizație din România care vine în sprijinul părinților care și-au pierdut un copil) organizează pentru al doilea an acțiunea ,,Un Gest Din Suflet- Cadoul E.M.M.A de Crăciun”.

emma 1

Astfel, în data de 18 decembrie 2011 de la ora 14:00, părinții care și-au pierdut un copil, dar și apropiații acestora, vor să aducă zâmbetul pe buze a 12 copii orfani de la Casa Samariteanul Miloș din Ghimbav.

Toți acești copii au o poveste tristă de viață, povești impresionante și dureroase.

Moșul va veni cu cadouri pentru fiecare dintre acești copii, dar și cu unele lucruri necesare creșterii și întreținerii acestora (alimente, medicamente, îmbrăcăminte).

Toti cei care doresc să se alăture acestei acțiuni sunt bineveniți. Orice este binevenit: o sticlă de ulei, un kg de zahăr, e.t.c.

Persoană de contact:

Corina Odolean
corinao@organizatiaemma.ro

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic