Ultimul clopoțel la Liceul Teoretic Codlea – Promoția 2010-2014

0
1.337 vizualizari
views

Vine o vreme când  am vrea ca fiecare secundă să fie minut, minutul să se transforme în oră, iar ora să fie fără sfârşit……

Asta şi-au dorit astăzi, 29 mai 2014, proaspeţii abolvenţi ai Liceului Teoretic Codlea, ca ultimul clopoţel să fie oprit în loc….. Alături de ei au trăit emoţii ce nu pot fi descrise în cuvinte, dascălii lor, părinţii, toţi cei dragi care au ales să le fie alături în aceste momente frumoase, precum şi colegii din clasele a XI-a cărora le-au predat „cheia liceului şi a succesului”.

Poate cei mai emoţionaţi au fost profesorii diriginţi care le-au adresat îndemnuri frumoase, alături de amintiri pe care să le poarte în suflet pe drumul vieţii şi care au stârnit aplauze şi lacrimi….

Ineditul festivităţii a fost existenţa a doi şefi de promoţie,  Ignat Darius din clasa a XII-a  A şi Tudor Noemi, din clasa aXII-a B, absolvenţi cu merite deosebite ai Liceului Teoretic, care  le-au adresat colegilor şi dascălilor cuvinte frumoase, pline de înţelepciune, cu glasurile sugrumate de emoţie.

Viceprimarul municipiului, domnul Urdea Virgil, membru în Consiliul de Administraţie al şcolii, i-a felicitat pe absolvenţi  că au ales acest liceu să-i urmeze cursurile şi i-a asigurat că pot să devină studenţi la orice facultate şi oameni de nădejde ai societăţii, atâta timp cât îşi doresc şi muncesc pentru acest lucru.

Reprezentanta părinţilor, preşedinta Asociaţiei Părinţilor „ Ioan Pascu” a Liceului Teoretic Codlea, i-a felicitat pe absolvenţi şi pe părinţii acestora pentru susţinerea acordată copiilor.

Doamna director Merinde Elisabeta a deschis festivitatea de astăzi punctând momentele cheie din cei patru ani pe care absolvenţii i-au petrecut în această şcoală, felicitându-i pentru rezultatele lor, dorindu-le succes la examenele care urmează şi pe drumul vieţii, pe care păşesc acum cu multe responsabilităţi. I-a îndemnat pe proaspeţii absolvenţi să nu „uite de unde au plecat”, să facă cinste şcolii şi dascălilor care i-au învăţat.

Absolvenţii au ţinut să înmâneze şi ei diplome de excelenţă fiecărui cadru didactic, prin care au încercat să surprindă cea mai importantă calitate a fiecăruia dintre aceştia. Şi chiar au reuşit!

Momente minunate, care fac deopotrivă pe elevi, părinţi şi dascăli să-şi dorerască să poată opri timpul în loc!

Felicitări absolvenţilor şi mult succes, o viaţă frumoasă cu multe împliniri!

GALERIE FOTO >VEZI AICI<

Ultimul clopotel LTC Ultimul clopotel LTC 2 Ultimul clopotel LTC3

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic