Județul Brașov are un nou document de referință pentru sectorul nonprofit

0
793 vizualizari
views

Rețeaua CAN Brașov va publica în luna iunie 2014 Catalogul ONG-urilor din județul Brașov, publicație care va oferi informațiile necesare pentru ca oamenii să afle, să cunoască și mai apoi să acționeze în sprijinul ONG-urilor locale.

Catalogul ONG își propune să aducă în atenția publicului larg activitatea și serviciile oferite de ONG-urile membre și partenere ale Rețelei CAN, respectiv 25 de asociații și fundații din județul Brașov active în domeniile social, educațional și tineret, ONG-uri cu programe pentru toate categoriile de vârstă, cu proiecte de succes și cu impact pentru comunitățile în care lucrează.

Catalogul ONG 2014 este tipărit în 400 de exemplare, publicat în parteneriat cu FAST Charity UK și Asociația Colors . Pentru a atrage un număr cât mai mare de utilizatori, publicația va fi lansată și în spațiul online, pe site-ul www.canbv.ro, pe pagina de facebook a Rețelei CAN, pe platforma issuu.com pentru un acces rapid și ușor, precum și pe site-urile de știri ale partenerilor media din județul Brașov.

Începând cu data de 16 iunie 2014, publicația va fi disponibilă în următoarele locații:

  • În Brașov: Consiliul Județean, Primăria, Instituția Prefectului, Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare, Direcția de Servicii Sociale, Direcția Generală de Asistență și Protecția Copilului, Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială, Inspectoratul Școlar Județean, Camera de Comerț și Industrie, Biblioteca Județeană, Centrul de Informare pentru Cetățeni.
  • Primăriile, centrele de informare și bibliotecile din: Săcele, Codlea, Ghimbav, Sânpetru.
  • Sediul organizațiilor membre ale Rețelei CAN

Echipa Rețelei CAN încurajează încheierea de colaborări și parteneriate locale între ONG-uri, instituții publice și alte entități publice sau private. Nu în ultimul rând, menționăm acest catalog reprezintă o resursă pentru toate persoanele interesate de activitatea din sectorul nonprofit, putând fi utilizat și ca instrument de atragere donații, sponsorizări sau voluntari.

Pentru informații suplimentare: Ruxandra Oprică – 0733 939447, contact@canbv.ro.

 catalog ONG Brasov 2014

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic