Ultima bătaie din aripi în ciclul gimnazial la Liceul Teoretic Codlea

0
2.679 vizualizari
views

PredareCheie-LTC-Gimnaziu (265)

Elevii şi profesorii de la Liceul Teoretic Codlea  au marcat vineri, 14 iunie, festivitatea de absolvire a ciclului gimnazial, promoţia 2012–2013,  în sala festivă a liceului, începând cu orele 10:00.

În acest an şcolar au absolvit 78 de elevi, atât la secţia română cât şi germană.

Manifestarea a fost deschisă de d-na director Merinde Elisabeta, care a transmis  îndemnuri pentru următorul  pas în  viaţă : să  fie  curajoşi, puternici și creativi, să  folosească  la maxim cunoştintele dobândite în generală, să nu renunţe niciodată la idealul lor, să privească mereu la ţintă, să îşi continue studiile amintindu-şi că, cunoaşterea este una dintre cele mai frumoase călătorii pe care le realizează omul în fiecare zi pentru a se descoperi. „A venit timpul să faceţi un prim pas spre o alegere a drumului în viaţa voastră, nu este hotărâtor, dar este foarte important, nu-l neglijaţi, alege-ți-l cu mare responsabilitate. Vă doresc să fiţi sănătoşi, Dumnezeu să vă lumineze calea, să aveţi  rezultate foarte bune la Evaluarea Naţională şi să vă iubiti părinţii că sunt cei mai buni  prieteni ai voştri” sunt cuvintele emoţionante ale doamnei director, care a mulţumit  şi a felicitat  şi părinţii pentru rezltatele elevilor.

Doamna director adjunct, Iaru Mihaela, a prezentat un material Power Point cu sfaturi utile pentru viaţa la începutul căreia se află absolvenţii ciclului gimnazial. Apoi fiecare diriginte de la cele patru clase terminale a ţinut un discurs şi a strigat pentru ultima dată catalogul clasei.

A urmat premierea elevilor claselor a VIII-a, care s-au distins prin rezultate deosebite la învăţătură şi purtare, aceştia primind diplome şi cărţi.

Reprezentantul absolvenţilor claselor a VIII-a şi-a exprimat mulţumirea şi recunoştinţa faţă de cei care le-au fost profesori şi în acelaşi  timp, regretul despărţirii de colegi. A urmat predarea tradiţionalei „chei a succesului” viitorilor absolvenţi, elevii claselor a VII a, iar şeful fiecărei clase a rostit un discurs de mulţumire.

Festivitatea s-a încheiat cu un program artistic susţinut de elevii claselor a VIII a, urmat de cântecul “LA REVEDERE ŞCOALĂ DRAGĂ”

Galerie foto completă pe facebook – >VEZI AICI<

Revenim cu materialul video…

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic