Tu domnule,eu platesc locul acesta de parcare

1
2.259 vizualizari
views

Cam asa a sunat reprosul unei doamne, indignata de faptul ca i-am ocupat locul de parcare. Fiind intr-o plimbare cu masina prin oras, am parcat in cartierul Magurii, vis-a-vis de Complexul Comercial Magura,  dup-amiaza, la orele 15:00. Revenind dupa cca. 10 minute la masina, perechea de tineri care coborasera din masina proprietate personala (femeia), mi-a spus pe un ton foarte sec ca i-am luat locul de parcare si ca, pe viitor, sa nu mai parchez acolo. Imi cer scuze, i-am raspuns. Si am plecat.

Nu fac cativa metri si sesizez un bilet in parbriz. Opresc, il iau si citesc: „Text”

Tu doamna, ca sa fiu in concordanta cu exprimarea dumneavoastra, ar trebui sa va informati pentru ce anume platiti taxa de parcare rezidentiala la primarie si care va sunt drepturile, dar si obligatiile. In lipsa cunoasterii acestora, vom avea intr-o buna zi senzatia ca am devenit proprietari pe locurile de parcare.

Si haideti sa vedem ce am aflat din surse oficiale din cadrul primariei Codlea

Conform declaratiei lui Nelutu Carstea, care a pus la dispozitia Codlea Info si documentatia, aflam ca in conformitate cu Hotararea Nr. 88 din 13 iulie 2011, art 8, „contractele de folosinta a locurilor de parcare tip resedinta, dau dreptul folosirii locului de parcare 24 ore/zi, exceptie facand locurile de parcare amenajate in imediata vecinatate a spatiilor comerciale care acorda exclusivitate in folosinta intre orele 16:00-24:00 si 0-8 dimineata.”

Noul proiect initiat de viceprimarul Calin Ivan, vine sa reglementeze drepturile si obligatiile posesorilor de locuri de parcare rezidentiala prin incheierea unor contracte individuale.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

Comments are closed.