Trei spitale din județul Brașov au primit viziere de protecție produse de DRÄXLMAIER Group

0
1.431 vizualizari
views

Trei spitale din județul Brașov printre care și Codlea, au primit viziere de protecție produse de DRÄXLMAIER Group care vor fi folosite pentru prevenirea răspândirii infecției cu noul Coronavirus.

Prin donația companiei DRÄXLMAIER, cadrele medicale din Spitalul Municipal Codlea, Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov și Spitalul General C.F. Brașov au acum la dispoziție viziere ultra-ușoare de protecție, marca D-SHIELD, omologate ca echipament de protecție personală. În crearea vizierelor DRÄXLMAIER Group își folosește multiple competențe: cea de proiectare, de fabricarea uneltelor de mare precizie și de modelare prin injecție, astfel contribuind la lupta împotriva noului Coronavirus cu un produs special.

DRÄXLMAIER Brașov dorește să susțină munca excelentă depusă de specialiști în combaterea pandemiei. „Ne dorim ca aceste viziere produse cu mare dedicare de profesioniștii DRÄXLMAIER Group să asigure protecție suplimentară împotriva răspândirii virusului. Contribuind la siguranța echipelor medicale care salvează vieți zi de zi, ne dorim să protejăm sănătatea comunității”, a declarat Matthias Katzenberger, director general DRÄXLMAIER Brașov.

”Implicarea companiei este apreciată de spitale. „Echipamentul de protecție suplimentară donat de compania DRÄXLMAIER Brașov vine în ajutorul echipei noastre medicale. Vizierele D-SHIELD vor proteja atât colegii noștri, cât și pacienții tratați de noi. Oprirea infecției cu noul Coronavirus este un scop pe  care trebuie să îl atingem împreună în cel mai scurt timp posibil”, spune Dr. Coste Claudia, managerul Spitalului Municipal Codlea.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic