Tineri implicați în dotarea Complexului de Reabilitare Școlară de la Brădet

0
1.280 vizualizari
views

Complexul de Reabilitare Şcolară de la Brădet, grav afectat de incendiul de săptămâna trecută, are de astăzi în dotare şi obiecte noi, la fel de necesare precum cele donate până acum de braşoveni. O maşină de spălat şi un fier de călcat noi vor putea fi folosite aproape imediat pentru hainele locatarilor de la Brădet. De asemenea, nevoile lor, de a beneficia de un aspirator nou, de un computer dotat cu toate perifericele minim necesare (monitor, tastatură, mouse), dar şi de a primi 25 de metri de muşama pentru a acoperi mesele, sunt de astăzi suplinite.
La apelul lansat la sfârşitul săptămânii trecute de Organizaţia Tineretului Social-Democrat, au răspuns mai multe persoane, de vârste variate.

Horia Stancu, preşedinte TSD Braşov: „Le transmitem tuturor mulţumirile pe care le-am primit şi noi din partea celor de la Brădet. Le-am oferit doar un mic ajutor pentru a depăşi situaţia şi pentru a o duce mai bine. Ca tineri politicieni ne mai rămâne să avem grijă să luptăm pentru drepturile lor şi o integrare uşoară în societate”.

IMG-20170118-WA0000 IMG-20170118-WA0001 IMG-20170118-WA0005

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic