Perspective româno-olandeze

0
2.191 vizualizari
views

Municipiul Codlea prin aparatul de specialitate al primarului este un partener serios și de perspectivă pentru investițiile olandeze, a fost mesajul transmis de către primarul Cătălin Muntean la întâlnirea din cursul zilei de 19 ianuarie cu directorul executiv al Camerei de Comerț Româno-Olandeze, Mr. Maurits Dohmen.

Municipiul Codlea este de departe cea mai bună ofertă pentru investitori, în condițiile în care costurile legat de logistică sunt reduse, iar perspectiva construirii aeroportului în imediata apropiere (aprox. 8 km) aduce un plus dezvoltării zonei. Directorul Executiv al Camerei de Comerț Româno-Olandeze s-a arătat interesat de oportunitățile pentru mediul de afaceri și a promis că va reveni cu firme puternice în vederea unui dialog concret.

Viceprimarul Mihai Cîmpeanu, prezent la întâlnire, a ținut să precizeze faptul că tinerii trebuie susținuți prin programe de dezvoltare a micilor afaceri, încurajați și îndrumați, mesajul acestuia rezonând cu deja cunoscutele start-up-uri dezvoltate de olandezi prin ING.

Vom reveni cu detalii…

 

 

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic