Pentru unii savoare, pentru alții mofturi – Burgeri de bistro

0
2.707 vizualizari
views

Cât de des folosim expresia ”Îți plouă-n gură”? Deseori, uneori sau foarte rar? Ei bine, pornind de la dorinta de a oferi cei mai savurosi BURGERI si cele mai gustoare Dish-uri, a aparut MOoU BISTRO CAFE, un motiv real să îți plouă-n gură! Și nu glumim, ne luăm treaba în serios. Alături de un staff tânăr și plin de energie, reușim să creăm EXPLOZII DE GUSTURI prin preparatele noastre, folosind doar produse de cea mai bună calitate.

Ingredientele BURGERILOR sunt atent selecționate, pregătite IN HOUSE, condimentate perfect, rezultatul fiind DELICIOS.

Vrem ca totul să fie fresh și sănătos, astfel că aprovizionăm bistro-ul nostru zilnic cu carne proaspătă din carmangeria cu care colaborăm și cu legume de cea mai bună calitate. Și nu, NU avem un congelator ascuns nicăieri.

Tocăm carnea de vită și îi adăugăm doar câteva condimente pentru gust, fără conservanți și E-uri. Atunci când vrei un burger, noi îl prăjim direct pe plită și îl punem între două chifle cu ingredientele aferente burgerului cerut.

Poate de asta trebuie să îți rezervi cel puțin 7 minute ca să ai în față burgerul perfect!

Burgerii noștri sunt unicați, rețete originale, sănătoase, home made, sosuri gândite special pentru fiecare tip de burger.

Rețeta noastră de burger vine din Amsterdam, călătorind destul de mult am testat la rândul nostru acest preparat în diverse locații, însă olandezii ne-au convins prin calitate și savoare, așa că MOoU aduce în Codlea un burger in house, după o rețetă olandeză.

Cumpăram produse de calitate, marea majoritate de import, și venim pe piață cu un produs nou, prezentat clientului într-o formă estetică de excepție, un – dish – cum spunem noi, demn de un bistro cu pretenții .

Pentru cei care ne asociază cu un restaurant, ne facem datoria să menționăm că locația MOoU este un Bistro Cafe și ne adresăm publicului sub această formă: (”bistrou” provine din francezul bistro (uneori bistrot), care înseamnă un mic restaurant sau o cafenea unde se servesc băuturi (aperitive și vin) și diferite feluri de mâncare după o rețetă originală).

MOoU vă invită să ne vizitați și să testați produsele noastre, cu siguranța veți reveni!

Livrăm și la domiciliu, apelați cu încredere numărul de telefon 0758 084 084

CONCEPT OPEN KITCHEN, DESCHIS ZILNIC. (CODLEA, STR LUNGĂ NR.1 B – lângă Exotic Palace)

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic