Primul seminar de alimentație din 2017 a avut loc la Codlea

0
2.073 vizualizari
views

Primul seminar de alimentație,antrenament și suplimente din 2017 a avut loc sâmbătă, 14 ianuarie și a  fost organizat de Power Gym Codlea și Streza Team. A fost un real succes. Mulți participanti pentru o sală devenită neîncăpătoare, 45 la număr, au fost prezenți la Power Gym Codlea pentru a-și completa cunoștințele referitoare la o alimentație sănătoasă. Claudiu Streza, tehnician nutriționist, instructor sportiv și personal trainer a prezentat participanților multe informații despre nutriție și antrenament.

Finalul seminarului a fost încărcat de întrebări din partea celor prezenți, de la cum ar trebui să se facă o slăbire sănătoasă, suplimentarea sportivilor cu suplimente nutritive, până la programe de antrenament pentru masa musculară. La acest seminar au fost prezente și câteva sportive din echipa Streza Team, sportive valoroase, campioane naționale în competițiile de fitness-culturism, bikini-fitness și powerlifting.

Dupa încheierea seminarului cu toții au făcut un antrenament de tip circuit-training sub atenta supraveghere a organizatorilor, Dan Vlad, Claudiu Streza și Andrei Vlad. La final participanții au luat parte la o degustare de produse din partea sponsorului PENEȘ, iar din partea sponsorului PRO NUTRITION au primit mai multe mostre din gama suplimentelor nutritive pentru a le testa.

Și cum ne place nouă, codlenilor, să fim gazde bune, înainte de plecare, Streza Team, a fost invitată de sponsorul CONACUL LU` BEBE  la o masă tradițională. Organizatorul Dan Vlad mulțumește pentru prezență și ajutor colaboratorului Streza Team, partenerilor Peneș, Pro Nutrition, Conacul lu` Bebe și nu în ultimul rând invitaților Melinda Streza ( campioană națională la powerlifting), Andreea Ungureanu (campioană națională la fitness-culturism) și Antonia (medaliată la bikini-fitness). Dan Vlad ne promite și alte evenimente asemănătoare organizate în municipiul Codlea și ne așteaptă să facem mișcare (fitness și aerobic) în cadrul sălii Power Gym Codlea din cartierul Măgurii, la mansarda complexului Comercial Măgura.

seminar_alimantatie_powergymcodlea (1) seminar_alimantatie_powergymcodlea (2) seminar_alimantatie_powergymcodlea (3) seminar_alimantatie_powergymcodlea (4) seminar_alimantatie_powergymcodlea (5) seminar_alimantatie_powergymcodlea (6) seminar_alimantatie_powergymcodlea (7)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic