Teatru și caritate pe 22 octombrie la Reduta: ,,Omul cel de dincolo de noi”

0
904 vizualizari
views

Serviciile de Educație si de Asistență Psihosocială ale Penitenciarului Codlea, Fundația Rafael din Codlea și Centrul Cultural „Reduta” din Brasov organizează un spectacol de teatru în care îmbină caritatea cu efortul artistic. Astfel, persoanele private de libertate vor pune în scenă, în regia binecunoscutului actor brasovean Gabriel Costea, piesa „D-ale Caragialelui”, iar persoanele cu dizabilități asistate de Fundația Rafael vor juca în emotionanta piesă concepută de ele: „Regăsirea”. În foaierul Centrului Cultural „Reduta” veti putea admira si cumpăra obiecte de artizanat realizate atât de persoanele cu dizabilități, cât si de cele private de libertate.

Cine doreste,poate să contribuie la acțiunea caritabilă prin cumpărarea produselor realizate de persoanele cu dizabilităti sau prin donatii. Fondurile adunate de Fundația Rafael vor fi utilizate pentru asistarea persoanelor cu dizabilităti.

Zilnic, pentru serviciile acordate unei singure astfel de persoane este nevoie de 30 de lei. Deținuții au dăruit efortul lor, făcând un gest în sprijinul semenilor nostri si demonstrând că orice om poate să fie mai bun si mai altruist.
Intrarea este liberă.

Sursa: http://www.facebook.com/

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic