Talentul copiilor din spatele blocurilor – Anonymous Streeters

0
1.033 vizualizari
views

Am trecut zilele acestea prin cartierul Răcădău din Brașov și nu mică ne-a fost mirarea să observăm mai mulți copii care făceau un lucru extraordinar. Pentru mulți dintre noi, cei care facem parte din generația cu cheia la gât, joaca în spatele blocului se rezuma la v-ați ascunselea, săritul coarda, bătutul mingea, șotron, iar dacă aveai posibilități și părinți care lucrau la Rulmentul îți confecționai o placă pe 4 rulmenți, un soi de placă primitivă care trezea tot cartierul.

Revenind la acești copii cu vârste între 6 și 14 ani, să fie vreo 15-20 la număr, în timpul liber și-au dezvoltat o pasiune pentru datul pe trotinetă. Și nu este simplu atunci când, îndemnați unul de celălat, acrobațiile pe care copiii le fac demonstrează capacitatea acestora de a evolua. Deseori, talentul lor este răsplătit în cadrul întrecerilor de cartier. Miza? Cine este cel mai bun.

I-am întrebat dacă vecinii nu sunt deranjați și ne-au răspuns că s-au obișnuit cu pungile de apă care cad de la balcon, dar că, în general, oamenii îi acceptă, iar ei nu abuzează de orele târzii.

Unii dintre aceștia învață foarte bine și mai mult de atât se pricep să își realizeze propriile materiale video. Au găsit chiar și un nume pentru grupul lor. Anonymous Streeters

Vă prezentăm câteva secvențe și sperăm că talentul lor nu va rămâne în spatele blocurilor.

Anonymous Streeters (VIDEO)

DSC_8505 (Copy) DSC_8541 (Copy) DSC_8543 (Copy) DSC_8545 (Copy) DSC_8483 (Copy) DSC_8486 (Copy) DSC_8487 (Copy) DSC_8490 (Copy) DSC_8494 (Copy) DSC_8521 (Copy) DSC_8524 (Copy) DSC_8525 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic