Strada Carpați pregătită pentru reabilitare. Ce alte străzi vor fi asfaltate?

0
2.935 vizualizari
views

Conform adresei efectuată de către Primăria Codlea prin care se cere urgentarea aducerii la starea inițială a străzilor pe care s-au efectuat lucrări de către APA Brașov prin compania spaniolă Ocide, mai multe străzi din oraș vor fi urgent reabilitate, printre care și strada Carpați. De asemenea, tot în acest an vor fi reabilitate străzi precum Florilor, Nouă, Eminescu, etc.

Într-o intervenție publică pe pagina sa de facebook, primarul Cătălin Muntean scria în urmă cu câteva zile:

,,Proiectul canal-apa trebuie finalizat pana la finele anului 2015, 110 mil euro, 70% fonduri nerambursabile. Municipalitatea nu are posibilitatea de a repara si asfalta in ritmul in care se executa lucrarile, motiv pentru care s-a creat un disconfort general la nivel de municipiu, insa rog putina rabdare, pentru ca asa cum am promis, incetul cu incetul, vom rezolva toate strazile din oras.  (…)

Rog inca o data cetatenii Codlei sa inteleaga ca sunt profund aplecat asupra problemelor municipiului Codlea si cred ca realizarile din cei doi ani de cand am primit mandatul confirma acest lucru. A se vedea faptul ca am finalizat strazi precum Trandafirilor, George Cosbuc, Podul de Piatra, Plutelor, Libertatii, Secerii (Pe la Lanturi), Aurel Vlaicu si altele. Aceste lucruri consider eu ca ne caracterizeaza. Suntem in lucru cu alte strazi precum Mihai Viteazu, Crinului, Florilor, Soimului, Vulturului, Cararii si altele, iar strada Constitutiei va fi si ea rezolvata dupa zeci de ani in care a avut aceleasi probleme.

Pe aceasta cale rog rabdare si respect, asa cum si eu respect toti cetatenii Codlei. Mentionez si cu asta inchei, ca anul acesta pentru prima data administratia locala are un buget dublu pentru dezvoltare fata de anii precedenti, lucru care arata implicarea in rezolvarea problemelor comunitatii. Repararea drumurilor forestirere, proiect evaluat la 1.5 milioane euro, cladirea asistentei sociale evaluata la 500 mii euro, 3 mil euro centrul istoric, sunt bani care trebuiesc investiti de noi si mai apoi vom primi fondurile de la UE. Drept pentru care rog cetatenii sa aiba rabdare, intrucat lucrurile nu se fac peste noapte.,,

Viceprimarul a declarat astăzi pentru Codlea Info că strada Constituției, spre exemplu, nu va fi cârpită, pe aceasta urmând să se toarne covor asfaltic.

Problemele sunt departe de a se rezolva într-un viitor apropiat, însă trebuie ținut cont și de faptul că vremea ploioasă nu a permis efectuarea lucrărilor propuse,

încheie viceprimarul Urdea Virgil.

strada carpati codlea (1) strada carpati codlea (3)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic