STEPS – Terapie pentru suflet, marca Lucian Opriș

0
2.954 vizualizari
views

„Muzica mea are legătură cu frumosul, cu iubirea, cu dragostea, într-un oraș în care oamenii parcă uită acest detaliu” – așa și-a început prezentarea compozitorul Lucian Opriș, la spectacolul de lansare a albumului de debut intitulat sugestiv Steps. O manieră elegantă de a trage de mânecă oamenii care uită noțiunile elementare care ne definesc umanitatea.

„Dragi prieteni, mi-ar plăcea mult să vă văd la față”, a mai spus compozitorul Lucian Opriș, orbit de lumina reflectoarelor „..și cred că sunt singurul cântăreț care își cunoaște peste 90% din invitați”.

Absolvent al Facultății de Muzică din cadrul Universității Transilvania, pianist, compozitor și dirijor, specialist în meloterapie, profesor și fondator al Centrului Cultural Proartis, dar și absolvent de actorie, jazz-piano și canto clasic al Școlii Populare de Artă Tiberiu Brediceanu din Brașov.

Alături de orchestra condusă de Liviu Botea, Lucian Opriș a transmis frumosul în acorduri muzicale publicului prezent, o fărâmă din pasiunea sa ridicată la rang de artă. S-au alăturat violonistul Răzvan Păun, un talent înnăscut, câștigător a umeroase premii naționale și internaționale, David Frâncu, profesor și solist vocal de muzică jazz.

Au cântat și Bianca Dumitru, Nerea Badea și Denisa Olenic, dar și Jam Bart și Iulia. Atmosfera a fost deosebită: Valsul Codlei, Fluturi în ploaie, Pași și O zi în septembrie, sunt câteva piese de pe album, pe care publicul le-a putut savura în primitoarea Casă de Cultură. Codlea are nevoie de astfel de manifestări culturale, iar Lucian Opriș a mai pus o piatră la temelia culturii noastre locale.

 

LucianOpris-Steps2 LucianOpris-Steps3 LucianOpris-steps4 LucianOpris-Steps5

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic