Stephan Pelger a fost găsit SPÂNZURAT – Designerul de modă era în depresie

0
292 vizualizari
views

Stephan Pelger a fost găsit spânzurat. Designerul de modă, în vârstă de 44 de ani, ar fi fost în depresie conform unor surse. Nu sunt indicii care să confirme că a fost victima vreunei infracțiuni, spun surse judiciare. Designerul a avut mai multe apariții controversate. De curând, acesta ieșise de la dezintoxicare.

Str.C-tin Chiritescu, secția 8 Politie, Barbat, 43 ani, gasit spanzurat de catre un vecin. S-a constatat decesul. Victima este persoana publica-designer de moda”, au anunțat autoritățile.

Creatorul de modă Stephan Pelger a anunțat recent că a ieșit de la clinica de dezintoxicare în care s-a internat de bunăvoie. Suferea de insomnie cronică și lua 40 de pastile într-o singură zi.

În cadrul unei emisiuni de televiziune, Stephan Pelger a vorbit despre cea mai traumatizantă experiență pe care a trăit-o în viața sa. Designerul a fost răpit și jefuit când se afla pe Coasta de Azur.

Purta bijuterii extrem de scumpe, iar, când se afla la restaurant, în jurul orei 23:00, a fost împins de către un bărbat într-o mașină. De atunci, 11 ore nu își amintește ce s-a întâmplat.

Cu o apăsare în voce, Stephan Pelger a dezvăluit faptul că oamenii legii l-au găsit în portbagaj, într-un șanț, la 40 de kilometri de Cannes, în jurul orei 9 dimineața. Bărbatul fusese jefuit și lăsat în lenjerie intimă.

Purtam bijuterii în valoare de 150.000, 200.000, dintre care jumătate erau ale mele personale, jumătate erau împrumutate și mafia de pe Coasta de Azur, care e din ce în ce mai prezentă în locuri de genul acesta, în restaurante, diverși oameni sunt filați, după care răpiți, jefuiți, în general. Povestea a fost una foarte ciudată, pentru că eu, prietenele mele cu care fusesem la masă au ieșit cu zece minute înainte, plecaseră cu șoferul lor, eu îmi chemasem șoferul meu, am ieșit de pe ușa clubului și am fost împins. 11 ore nu mai am niciun fel de memorie, m-am trezit într-un portbagaj al unei mașini, la 40 de kilometri distanță de Cannes, unde am și fost găsit într-un șanț.

La 9 dimineața m-a găsit poliția. La 11 am plecat din restaurant, așa cum arată filmările, se vede din filmări că am fost împins de către un bărbat într-o mașină și, de acolo, nu se mai știe nimic, decât la 9 dimineața când a venit salvarea și poliția și m-a găsit la 40 de kilometri de Cannes, în chiloți, fără bijuterii”, a mărturisit Stephan Pelger.

Stephan Pelger: „Eu am o depresie latentă. Nu e o depresie care apare în fiecare zi. Sunt un om fericit, sunt un om realizat, sunt un om care se bucură de viață, de prieteni, de ceea ce am realizat în atâția ani, dar am momente în care cad atât de rău… Am avut aproape o săptămână în care nu am putut să mă ridic din pat”, mai povestea atunci creatorul de modă.

Stephan Pelger a fost internat la psihiatrie pe când avea 10 ani.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic