Sportivii de la CSM Codlea au avut un an cu perfomanțe notabile

0
961 vizualizari
views

Sportivii de la Clubul Sportiv Municipal Codlea se pot lăuda cu performanțe în 2021. Anul care tocmai s-a încheiat a fost unul cât se poate de bun pentru fotbalul codlean. În ciuda vremurilor grele care și-au pus amprenta asupra sportului și implicit asupra activităților pe care le desfășurăm pe stadionul Măgura, rezultatele muncii și perseverenței duse la firul ierbii nu au întârziat să apară.

Echipa de seniori a câștigat Liga a 4-a, luptând apoi pentru promovarea în eșalonul superior, în cadrul barajului, din care am ieșit cu fruntea sus. Performanța a fost dublată de trofeul Supercupei Brașovului, pe care ni l-am ajudecat în deschiderea noului sezon.
Nici turul actualului sezon n-a fost deloc rău, băieții lui Ciprian Ursu fiind pe locul 4, după un început cu rezultate contradictorii având o a doua parte excelentă: neînvinși în ultimele 8 etape (etapele 8 -15).
 
Echipa de 2007, pregătită de Ciprian Ursu și Ionuț Necula, ne-a dus în premieră în Liga Elitelor (U15), în cadrul căreia suntem lideri (Seria 14), înaintea ultimelor trei etape. Pe primul loc este și grupa 2006, antrenată de Răzvan Focșeneanu, în Campionatul Județean U17, având 25 de puncte, iar CSM Codlea participă și în toate celelalte competiții juvenile organizate de Asociația Județeană de Fotbal: U13, U12, U11, U10 și Interligă (U7-U9).
 
”Continuăm să muncim, cu aceeași pasiune, pentru aceleași țeluri!
Hai, CSM! Hai, Codlea!!!”
 
Poți aprecia echipa cu un LIKE pe pagina de facebook
 
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic