Spitalul Codlea ar putea avea aparatură de testare COVID-19 în cel mai scurt timp

0
2.614 vizualizari
views

Mobilizarea internauților codleni în mediul online, plecând de la inițiativa unui cetățean din Codlea, Tavi Bangălă, aceea de a avea aparatură de testare COVID-19 și kiturile aferente pentru testarea polulației, s-ar putea concretiza într-un timp foarte scurt. Administrația publică locală a luat act de această propunere, s-au dat câteva telefoane și ceea ce părea foarte greu de realizat este acum la latitudinea primarului Mihai Cîmpeanu și a Consiliului Local. 

În acest sens, Mihai Cîmpeanu a publicat o informare pe pagina de socializare:

La inițiativa domnului Tavi Bangălă de a avea un aparat de testare COVID-19 la Spitalul municipal Codlea și văzând reacția pozitivă a opiniei publice în mediul online, am luat legătura cu Crucea Roșie, care ne-a asigurat că acest lucru este posibil, motiv pentru care vom căuta imediat resursele financiare în vederea achiziționării aparatului și a kiturilor pentru testarea populației.
Consilierii locali ai tuturor formațiunilor politice sunt de acord cu această achiziție, iar doamna doctor Claudia Coste, manager al spitalului, ne asigură de toată disponibilitatea cadrelor medicale.

Vom urmări cu interes demersurile și vom anunța care va fi modalitatea de testare a populației.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic