Sistem performant de supraveghere video pe străzile orașului

0
842 vizualizari
views

Proiectul sistemului de supraveghere video a fost finalizat, după ce primarul Mihai Cîmpeanu a semnat în luna iulie ordinul de începere al lucrărilor de execuție la contractul aferent. 

Vorbim de un număr de aproximativ 200 de camere video montate pe stâlpi în tot municipiul Codlea, pe domeniul public: străzi cu aglomerație, intersecții, parcuri, școli,  zone sensibile din oraș, astfel încât acoperirea să fie una cât mai eficientă. Sistemul de supraveghere are un centru de monitorizare 24/24.

Până la momentul implementării proiectului în valoare de 2 milioane de lei, domeniul public al municipiului Codlea avea un număr de 11 camere video de monitorizare a traficului cu dispecerat la Poliția Locală. La intrăile din municipiul Codlea au fost instalate și camere care pot citi numărul de înmatriculare al mașinilor.

”Ne dorim să reducem infracționalitatea și să creem un mediu cât mai sigur pentru cetățenii orașului nostru. Au existat și momente în care am apelat la sistemul de monitorizare video pentru a găsi copii dispăruți, iar supravegherea video s-a dovedit a fi foarte eficientă”, a declarat primarul Mihai Cîmpeanu

VIDEO – SISTEM PERFORMANT MONITORIZARE

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic