Sinteză electorală – Codlea, încotro?

8
1.358 vizualizari
views

La începutul campaniei electorale am asistat la lansarea diferitelor partide politice şi a candidaţilor acestora în cursa pentru primarie.

USL-ul  anunţat iniţial cu Cătălin Muntean pentru postul de primar s-a rupt la Codlea şi a scos la rampă un al doilea candidat din partea PSD, în persoana lui Robert Stama, iar Cătălin Muntean, lider al PNL-ului a păstrat alianţa cu PC-ul, sub sigla PNL-PC.

PDL-ul l-a lansat în cursă pe viceprimarul Călin Ivan, UNPR-ul pe dr. Claudia Coste, PER-ul s-a aliat cu candidatul independent Erwin Albu. PP-DD –ul şi-a lansat de asemenea propriul candidat, pe Remus Alin Bouaru. Cam atât despre partidele şi oamenii reprezentativi din sfera politicului codlean.  Celelalte formaţiuni şi candidaţi contează prea puţin, întrucât, conform sondajelor, probabilitatea depăşirii pragului electoral de către aceştia este foarte mică.

Pe durata desfăşurării campaniei au existat tatonări şi negocieri mai mult sau mai puţin vizibile, în funcţie de cotele sondajelor, iar asocierile nu au întârziat să apară aproape de final.

Astfel, PSD-ul lui Robert Stama l-a adoptat pe Erwin Albu, scoţându-l din sfera independenţilor şi defilează împreună cu acesta, iar Claudia Coste, candidatul UNPR îl susţine pe Călin Ivan în cursa pentru primărie.

Întrebările pe care şi le pot pune codlenii înainte să voteze sunt:

 1. Va reuşi Călin Ivan să convingă electoratul că va face ca primar ce nu a reuşit în ultimii ani ca viceprimar şi că experienţa acumulată va fi pusă în slujba cetăţeanului, nu a intereselor de partid? Poate convinge Călin Ivan că este un garant pentru prosperitate cu toate eşecurile PDL-ului din ultimii ani?
 2. Va reuşi Erwin Albu să convingă cetăţenii că dosarele penale pentru evaziune fiscală care i-au adus două pedepse de 6 luni închisoare cu suspendare au fost un episod regretabil din viaţa sa? Va putea Erwin Albu să gestioneze banul public fără să acţioneze cum îi dictează PSD-ul lui Robert Stama?
 3. Va reuşi Cătălin Muntean să se implice în problemele comunităţii şi să atragă fonduri europene pentru oraş cum a făcut pentru grupul său de firme? Va şti Cătălin Muntean să fie cel mai bun manager al bugetului local şi implicit al Codlei?

Dacă au reuşit sau nu să convingă, vom afla pe data de 10 iunie, duminică seara. Îndemnul meu pentru toţi cetăţenii este: MERGEŢI LA VOT INDIFERENT DE ALEGEREA FĂCUTĂ!  Votul liber exprimat este dovada faptului că ne implicăm în problemele comunităţii şi că ne dorim un trai mai bun.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

8 COMENTARII

 1. Aşa este, toate persoanele cu drept de vot ar trebui să îşi exercite acest drept constituţional. Să votezi este cea mai bună modalitate de a-ţi exprima opinia, nu lansând acuzaţii sau laude pe internet, la colţul străzii, în baruri sau cluburi. Domnule Stan, sper ca cei care citesc ce aţi scris să înţeleagă că viitorul depinde de votul fiecăruia. Aşa cum aţi formulat sinteza ar trebui să gândească orice om cu un minim de inteligenţă, care doreste binele întregii populaţii.

 2. Dragilor mincinosi ,cei mai mari mincinosi ,impreuna cu PDL , am mai spus-o CANDIDATUL UNPR DR COSTE CLAUDIA NU SUSTINE PE IVAN CALIN SI NICI UN PDList .
  COSTE CLAUDIA FLORINA VA FI PRIMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  CITITI DACA STITI SA CITITI MESAJUL EI .IAR MINCINOSII DE LA ACEL ZIAR SPOT DE CAMPANIE AU PUS CUM AU VRUT ,ASA E IN CAMPANIE .
  DACA NU LASATI COMENTARIUL MEU ,DUPA ALEGERI VA DAU IN JUDECATA
  MARIUS COSTE

  • Domnule Marius Coste, mi-a tremurat mana, nestiind cum sa accept mai repede comentariul dvs. Mie nu imi place prin salile de judecata. 🙂 Glumesc, evident. Haideti sa nu batem campii, sa ne raportam la realitate. Claudia Coste, candidatul UNPR, sustinea candidatura lui Calin IVAN in ziarul Realitatea Codleana. Cum doamna doctor nu a dezmintit acest lucru, este normal sa luam ca atare mesajul transmis de dumneaei in publicatia respectiva.

   Cu stima!

 3. Daca dr. Coste Claudia va fi primar vom vedea ! dar ma indoiesc ca va avea vreo sansa in fata domnului Munteanu Catalin oricum ii urez mult succes si care are voturi mai multe sa fie ales dar pina atunci, sint simple supozitii.

 4. RAMANE CUM CREDETI DVS ,SUNTETI UN ADEVARAT ACTIVIST , NOI AVEM TOTUSI SE PARE O PERSONALITATE PENTRU PRIMARIA CODLEA , VOI?????????????????????????????????????????????????????
  COSTE CLAUDIA FLORINA VA FI PRIMARUL MUNICIPIULUI CODLEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Ok, ok, doamna doctor va fi primar, numai nu mai strigati asa ca se trezesc alegatorii si riscati sa ajungeti la vorbele mele. 🙂

 5. Cu toata stima ptr munca depusa de doamna doctor…locul dumneaei este acolo: LA SPITAL!!!! Si avem nevoie de persoana dumnisale acolo! In acest moment nu avem un alt medic pediatru care sa se ridice la aceeasi inaltime si dincolo de calitatea vietii ca cetateni ai orasului este sanatatea copiilor nostri! Ma indoiesc ca vom avea parte de o opinie din punct de vedere medical pe holurile primariei!

  Toata stima si multumirea doamnei doctor ptr toata munca depusa in domeniul pe care il stapaneste…

 6. Un singur lucru nu imi place, la acest articol, este faptul ca la enumerarea celor 3 candidati eu am inteles asa…
  1. Calin Ivan – bla,bla, bla, n-a facut nimic,papusa partidului, concluzie: e naspa omu’
  2. Erwin – bla, bla, bla, om cu dosare, om naspa si el
  3. Catalin Muntean – om bun, om bun, om bun
  Pace!

Comments are closed.