Primăria Codlea calcă în picioare pământurile codlenilor

1
859 vizualizari
views

În dimineaţa zilei de 7 iunie am fost sesizaţi telefonic de către un cetăţean din Codlea că nu îşi poate lucra bucata de pământ, întrucat firma care se ocupă de lucrările în cadrul proiectului care va alimenta Codlea cu apă, a săpat şanţurile pe terenul omului. Acesta ar fi vrut să stropească toată cultura de cartofi pentru a nu fi mănaţi şi riscă la acest moment ca aceasta să îi fie compromisă. Supărat foc, a sunat la primărie, primăria l-a pasat la proiectant, şi uite-asa au încercat să dreagă busuiocul fără să îşi asume raspunderea pentru pagubă. Cert este că vina nu aparţine firmei, nici dirigintelui de lucrare care respectă proiectul şi topografia.

Nu mică ne-a fost mirarea să constatăm că nu toţi proprietarii de terenuri pe unde trece conducta au semnat un act la notar prin care sunt de acord cu lucrările respective. Spre exemplu, firma Draexlmaier care deţine o mare parte din pământul fostelor sere, drumul spre Vulcan, nu a fost de acord cu lucrările. Şi pentru ca nemulţumirea să fie completă, am aflat cum s-au ,,împărţit” terenurile de la fostele Sere Codlea şi cine le-a luat pe o mână de bani (VEZI VIDEO). Cine sunt cei care s-au îmbogăţit din afaceri aranjate vom afla după ce în cadrul primăriei va avea loc un audit odată cu schimbarea primarului.

Tot pe surse am reţinut că urmează să aibă loc o ultimă sedinţa a consiliului local în care vor fi împărţite ultimele proprietăţi şi terenuri înainte ca actuala administraţie să fie schimbată.

Dezvăluiri (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Neaparat trebuie facut un audit ca lumea la primarie pentru ca sa facut jaf pe banii contribuabililor Codleni, fiecare si-a tras partea si s-au facut oameni pe banii primariei impreuna cu bilbaitul sef el fiind cel mai raspunzator de tot acum se vaita ca e bolnav dar cind a furat a fost sanatos ! sa-i fie de cap de nerusinat.

Comments are closed.