Petrecere de deschidere a Ştrandului Codlea

3
1.310 vizualizari
views

Sâmbătă, 9 iunie, va avea loc petrecerea de deschidere a Complexului Ştrand Codlea. Evenimentul este organizat de către V&B Concept în parteneriat cu Asociaţia Civică ,,Muntean Cătălin” şi Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Codlei şi este premergator relansării şi punerii în valoare a ştrandului de la Codlea, locaţie atât de cunoscută cu ani în urmă.

Codlenii sunt invitaţi în ziua de sambata, începând cu orele 9 dimineaţa, să se bucure alături de organizatori, muzica bună fiind asigurată de DJ Jipy & Dj Dodo, Dj Junkysleep Breakbeet Romania, Skatch Nerd Squad şi Dust-in.

Totodată, organizatorii pun la dispoziţie locuitorilor mijloace de transport care vor asigura deplasarea acestora pe ruta Codlea – Ştrand Codlea din 30 în 30 min, cu plecare din Colorom – Centrul Civic – Codlea Nord – Ştrand Codlea si retur.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

  1. […] cu plecare din Colorom – Centrul Civic – Codlea Nord – Ştrand Codlea si retur, precizează codlea-info. Articole […]

  2. Faina treaba! Erau greu de scris Intrare: 5lei, las’ sa vina prostii, sa nu stie ca-i cu intrare si sa ramana la ideea ” Ba, daca tot am venit, da sa platesc, n-am ce face! Rusinica! Hai pace!

Comments are closed.