Sens giratoriu „mutilat” de o mașină

15
1.724 vizualizari
views

giratoriu codlea (4)

Lipsa de indemânare sau experiență a unor șoferi se răsfrânge asupra porțiunilor de drum din orașul Codlea. Nici un sens giratoriu nu este prea mare pentru a fi mutilat de o mașină. În cazul sensului giratoriu din intersectia strada Nouă cu strada Lungă, șoferul unei mașini de mare tonaj s-a urcat efectiv pe postament. Cineva trebuie tras la răspundere, însă la acest moment nu există martori, nici mașină. Poate după ce vor fi instalate camerele video de supraveghere.

Până atunci, putem admira bidiviul, puradelu și căruța originală tip Mălin… pe DN1 

Ceaaa, măăă, spre HEuropa!

giratoriu codlea (1)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

15 COMENTARII

 1. da, groapa intra in decor sau in reparatie?”organu” nu il vede pe omul cu carutza?ii trebuie camera de supraveghere?

 2. Imi pare rau…dar se pare ca trebuie sa imi exprim dezacordul fata de acest material, eu cred ca acel sens giratoriu este prost gandit sau proiectat cum vreti sa-i spuneti…masinile de mare tonaj nu au loc sa faca manevra de intoarcere in mod corespunzator, poate daca administratia ar realiza o varianta ocolitoare n-ar mai fi nevoie sa apara astfel de articole de doi bani, prin care sa fie semnalate niste abateri cauzate de erorile de proiectare ale respectivelor sensuri giratorii.

  • Da, în locul edililor aș fi optat pentru o cale ferată prin centrul Codlei, nu pentru drum, iar cetățenii să își cumpere mocănițe, poate așa nu deraiază de la traseu.

   • Oricum se vede ce primar destoinic avem si toti cei din jurul lui niste „somitati” care nu sunt in stare de nimic, doar sa semnaleaza niste nimicuri, dar pana la urma si perioada asta neagra va trece. Speram ca cel care va urma sa faca ceva nu doar sa spoiasca exteriorul

    • Care este legatura dintre acel sens giratoriu si primar? Ca frustrarea legat de persoana acestuia am retinut-o.

     • Ovidiu…nu trebuie sa iei personal toate comentariile. noi toti locuitorii codlei ne dorim sa vedem ca se face cate ceva pentru bunastarea noastra, nu avem nevoie de urmariri ca-n filme sa vedem ce mai face tirul in sensul giratoriu, daca baba a trecut strada pe trecerea de pietoni sau daca se respecta limitatorul de viteza, lansari de carte s.a.m.d. (sunt bune si astea, dar mai trebuie facut ceva si pe langa). tu esti o persoana care urmareste „neregulile” orasului, pentru ca acesta iti este job-ul, atat…inteleg toti treaba asta.
      este mai important sa avem grija de siguranta noastra si a copiilor nostri si de locuri/activitati care sa ii dezvolte. nu avem cresa, locuri de joaca, daca mergi acum in promenada si iti lasi copilul din mana ai sanse sa cada o baraca peste el, multe nereguli.
      inca o data spun, nimeni nu are vreo problema cu tine, speram doar sa ne facem vocea auzita si sa se faca ceva util pentru noi si copiii nostri

     • Insa ar trebui sa fim corecti cu noi insine in primul rand. Codlea Info nu este un site pe care sa iti versi frustrarile ori de cate ori ai ocazia. De aceea am si intrebat care era legatura intre primar si sensul giratoriu, intrucat interventia persoanei respective imi parea daca nu deplasata, cel putin fortata.

      Sunt de acord ca trebuie sa vedem si ce NU se face, nu doar ce se realizeaza, insa acest lucru eu aleg sa il fac documentat, la obiect, nu invocand spiritul stramosilor, ci analizand fiecare situatie in parte. Multumesc.

 3. Toate ca toate, da’ imaginea cu caruta si malinezii in sensul giratoriu e, de-a dreptul, de pus de-o parte, asa, pentru posteritate!

 4. fiind democratie, trebuie sa respectam opiniile fiecaruia, mai ales daca sunt constructive. or fi bune si camerele, dar ocolitoarea, desi scumpa, ar rezolva multe probleme: trafic ingreunat, poluare fonica si atmosferica, disconfortul locuitorilor de pe laterala si noua.

 5. Am fost martor cand s-a produs aceasta ” mutilare ” , a fost vorba de un camion ce a vrut sa faca sensul giratoriu si din cauza ca nu a avut suficient spatiu de manevra rotile din spate de la vagon s-au urcat pe sensul giratoriu [ aproape se rasturnase TIR-ul ] .

 6. Da-l dracu de sens, cu craterul ala din poza cu puradeii ce este? ala nu deranjeaza pe nimeni?
  La fel de prost gandit este si cel de pe Muntisor, de la biserica, si cel de la intersectia cu strada vulcanului.
  Sunt curios cine a aprobat astfel de imbecilitati si mai ales cine le-a construit.

 7. Initial opinia s-a bazat pe materialul de fata, iar reactia dumneavoastra a fost una cel putin bizara…”Da, în locul edililor aș fi optat pentru o cale ferată prin centrul Codlei, nu pentru drum, iar cetățenii să își cumpere mocănițe, poate așa nu deraiază de la traseu.”
  Asadar nu doar o data am fost martor unor dificultati in manevrarea masinilor de mare tonaj in acel sens giratoriu. In ceea ce priveste documentarea diferitelor situatii, evenimente sau lipsuri din interiorul frumoasei noastra urbe aceasta ar trebui sa fie una obiectiva si sa tina cont si de opiniile locuitorilor din minunatul oras, nu ar trebui privita ca o varsare a frustrarilor, apreciez demersul pe care il faceti prin intermediul acestui site, dar pe de alta parte ar trebui daati la o parte si ochelarii de cal pentru privi intr-un spectru mai larg, atat plusurile cat mai ales minusurile. Va multumesc si sper ca nu am deranjat iar daca am facut-o, am facut-o doar cu scopul de a privi dintr-un al punct de vedere decat cel al ilustrului moderator al site-ului

  • Nu este nimic bizar in a ironiza o stare de fapt, si anume, aceea ca omul este de vina, nu sensul giratoriu. Evident ca sensul nu este realizat pentru a permite masinilor mari sa faca o intoarcere de 360 grade, insa acest inconveninet nu da dreptul nimenui sa distruga ce s-a construit. Eu ma intreb cine va plati reparatiile? Probabil sensul giratoriu va fi tras la raspundere.

 8. Ovidiu, nu este vorba de frustrari si mai coerect ar fi sa nu raspunzi obraznic…din cate am vazut comentariile se fac pentru ca s-a creat senzatia ca acest site ar fi unul care ridica in slavi realizarile primarului si ale celor de langa el, realizari mici pe langa ce are nevoie orasul. nu are nimeni nimic personal nici cu tine nici cu cei care conduc orasul…este vorba de nevoile codlenilor…atata tot

  • Cu riscul de a ma repeta, nu consider ca cineva are ceva personal cu mine, dar sesizez insistenta ta. Vrei sa ma faci sa cred asta? 🙂 Discutam discutii sau vorbim despre sensul giratoriu?

Comments are closed.