Schimbare de management la DRÄXLMAIER Brașov

0
4.392 vizualizari
views

Începând cu mijlocul lunii mai, poziția de Director General Tehnic al DRÄXLMAIER Brașov a fost preluată de dl. Matthias Katzenberger.Domnul Dr. Daniel Heymann va rămâne în continuare alături de DRÄXLMAIER Group, ocupând o altă poziție de management în cadrul acestuia.

 Domnul Katzenberger se alătură echipei DRÄXLMAIER Brașov având o experiență vastă în domeniul industriei auto,acumulată în poziții de conducere în cadrul unei fabrici de componente prezente pe piața autohtonă. Domnul Katzenberger și-a absolvit studiile de specialitate în 1992, în Würzburg, Germania, obținând diploma de Inginer Mecanic.

”Sunt onorat să mă alătur echipei DRÄXLMAIER Brașov. Mă bucur să am șansa de a lucra pentru unul dintre cei mai importanți producători de componente autode categoria premium din lume. Am încredere în noii mei colegi și sunt convins că vom avea o colaborare excelentă și vom contribui împreună la continuarea dezvoltării companiei DRÄXLMAIER Brașov”, a declarat Matthias Katzenberger.

DRÄXLMAIER Group și-a început activitatea în România în anul 1993 și activează în Brașov din anul 2003. În 2015, au fost inaugurate două noi hale de producție, iar în 2018 a fost pusă în funcțiune și cea mai nouă secție de producție. În prezent, DRÄXLMAIER Groupîși desfășoară activitatea în România în cinci centre de dezvoltare și producție, localizate în Brașov, Pitești, Satu Mare, Timișoara și Hunedoara.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic