Sărbătorile Iernii și Gala Premiilor de Excelență Codlene la cea de a patra ediție

0
2.788 vizualizari
views

Vineri, 18 decembrie, copiii, elevi ai instituțiilor de învățământ din oraș și-au dat întâlnire la orele 14:00 pentru a împodobi brăduții din Promenada Codlei. Ca în fiecare an, școlile au ales o temă pentru pregătirea bradului de Crăciun. Nu este un concurs, însă spiritul de cel mai frumos brăduț s-a simțit și de această dată. Organizatorii au apreciat fiecare realizare în parte, de la folosirea materialelor reciclabile până la jucăriile de pluș, care vor fi donate ulterior, dar mai cu seamă în acest an împodobirea bradului cu motive tradiționale românești.

A urmat un program de colinde și cântece de sărbători, susținut de elevi pe scena instalată cu sprijinul primăriei în promenadă. Cu năsucurile înghețate, dar inimoși și cu vocile până la cer, micuții au încântat publicul prezent. Este plăcut să retrăiești momentele copilăriei prin ochii lor, dar și mai plăcut este să-i vezi vlăstarele comunității codlene laolaltă. Moș Crăciun s-a lăsat așteptat și a venit mult mai târziu, după decernarea premiilor de excelență. Pentru Asociația Pentru Înfrumusețarea Codlei, excelența înseamnă recunoșterea performanțelor unui copil/elev și încurajarea celorlați de a performa. Trofeele au fost realizate de către beneficiarii Fundației Rafel și oferite în mod simbolic.

Un moment deosebit a fost cel al prestației Denisei Olenic, o voce care s-a remarcat în ultimul an la diferite evenimente culturale, iar cireașa de pe tort o fost Cătălin Constantin Ionuț, care ne-a colindat și ne-a încântat împreună cu Ansamblul Folcloric Măgura, coordonați de Angela Drăgușin – mama crăciunițelor. Tot crăciuneii și crăciunițele ansamblului ne-au ajutat să împărțim cadourile moșului oferite cu generozitate de către sponsori: Delaco, Avicod, Chemarkrom, Lingemann, Lirov, DTR Draexlmaier sisteme Tehnice România, Junimea, La doi Pasi, Pensiunea Anelize, San International, Farmacia Mirafarm, NYPD Security.

Vă mulțumim tuturor, elevilor, dascălilor, partenerilor și sponsorilor pentru implicare și susținere!

Galeria foto poate fi văzută pe pagina de facebook (CLICK AICI)

gala_premiilor_excelenta (32) gala_premiilor_excelenta (33) gala_premiilor_excelenta (38) gala_premiilor_excelenta (41) gala_premiilor_excelenta (47) gala_premiilor_excelenta (51) gala_premiilor_excelenta (61) gala_premiilor_excelenta (78) gala_premiilor_excelenta (105)

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic