Să fim activi – Școala Profesională Specială Codlea

0
2.756 vizualizari
views

Mișcarea, sub diversele ei forme a reprezentat și reprezintă o caracteristică a  modernului, iar practicarea exercițiilor fizice și a mișcării, ca mijloc de prevenire sau tratare este cunoscută și adaptată zilelor noastre.

Fundația Prais împreună cu partenerii săi, au invitat elevii Școlii Profesionale Speciale Codlea, să facă parte din proiectul ‚,SUNTEM GENERAȚIA ÎN MIȘCARE!’ prin participare și implicare, voluntar, în activități sportive diverse. Prin aceasta, elevii școlii noastre au participat la concursul inter-licee și  la concursurile individuale – GYM CLASS și  BEST MOVING GENERATION FLASHMOB.

Scopul a fost acela de a promova  diversitatea stiului  de viață sănătos, plin de energie, bazat pe dorința de cunoaștere, pe valori morale și bucuria de a trăi. Elevii claselor a-IX –a B și C, respectiv a-X-a B și C s-au implicat activ cu atitudine deschisă, pozitivă, optimistă, descoperindu-și aspirații și motivații, dar și petrecând împreună timp liber cât mai variat, atât în aer liber cât și în sălile de sport .

În cadrul concursului GYMCLASS, clasa a-X-a C (Tâmplari), sub îndrumarea prof. Săulescu Nicoleta, au realizat un video cu o sesiune de gimnastică de înviorare,  promovând, videoclipul pe platformele online ale programului, iar coregrafia realizată de elevii clasei      a- IX-a B, din cadrul concursului BEST MOVING GENERATION FLASHMOB, a obținut locul III.

La finalul competiției între licee,  la nivelul județului Brașov, elevii școlii noastre au obținut locul III în urma punctajului obținut conform activităților fizice și sportive înregistrate, astfel Luni 13.06.2016, reprezentanții fundației au fost prezenți, în școala noastră cu un scurt moment artistic, dar și pentru a premia elevii cu medalii și diplome.

,,Suntem generația în Mișcare!’’, a fost o adevărată provocare pentru elevii școlii noastre, deoarece programul proiectului a fost vast și variat și a dat posibilitatea elevilor să poată fi creativi, încrezători, de a îndrăgi și mai mult activitățile fizice, muzica, dansul, de a descoperi natura, de a conștientiza că dezvoltarea armonioasă trebuie să aibă la bază o alimentație echilibrată, că studiul constant ne ajută să ne construim viitorul și că trebuie să învățăm să petrecem mai mult timp de calitate alături de familie și de prietenii care contează.

scoalaspeciala (Copy)

fundatia prais

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic